DIGITAL AGENCIJA - VODIK

Na oglaševalski sceni smo prisotni že od leta 2009, zaradi česar lahko rečemo, da smo digital agencija, ki je rasla skupaj z razvojem interneta. Ker se digitalni svet spreminja s svetlobno hitrostjo, smo vedno na lovu za najnovejšimi trendi, novostmi in orodji. Na področju digitalnih storitev nam zaupa več kot 100 naročnikov iz Slovenije in tujine.

Zakaj potrebujete digitalni marketing?

V Sloveniji naj bi po zadnjih podatkih 72 % populacije uporabljalo internet, kar pomeni, je zelo pomembno, da se v pravem trenutku pojavite pravim ljudem. To lahko dosežete le s spletnim oglaševanjem, kjer sami določate višino proračuna in ciljno skupino. To vam omogoča jasne in merljive rezultate, nižje stroške in prostor za izboljšave. S kombinacijo spletnega oglaševanja in komunikacije na drugih kanalih digitalnega marketinga bomo poskrbeli, da boste dosegli najboljše rezultate.

DIGITALNA AGENCIJA

NA PODROČJU DIGITALNEGA MARKETINGA VAM NUDIMO:

null

SPLETNO OGLAŠEVANJE

K temu prištevamo različne dejavnosti, od SEO optimizacije spletne strani, Google Adwords oglaševanja, oglaševanja na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram in YouTube) do prikaznega oglaševanja na spletnih straneh …
null

TV IN RADIJSKI OGLASI

Nudimo vam zasnovo kreativnih scenarijev za televizijske ali radijske oglase, poskrbimo za oblikovanje in govorce ter medijski zakup.
null

E-MAIL MARKETING

Pomagamo vam pri vzpostavitvi e-mail baze, avtomatizaciji, pripravi vsebine in pošiljanju e pošte.
null

MOBILNO OGLAŠEVANJE

Nudimo vam oglaševanje na mobilnih napravah, izdelavo aplikacij ali oglaševanje znotraj njih ter oglaševanje preko SMS sporočil.

ZAKAJ ZA SVOJO DIGITAL AGENCIJO IZBRATI NAS?

IZKUŠNJE IN ZNANJE

Za nami so številni digitalni projekti, s katerimi smo dobili dragocene izkušnje in znanje na področju digitalnega oglaševanja. Takšne informacije so ključ do uspešnosti v kampanji.

V LOVU ZA NOVOSTMI IN TRENDI

Naša ekipa digitalnih strokovnjakov se vedno izobražuje na področju digitalnih trendov in novih orodij, tako da spremljanje najnovejših informacij prepustite njim.

UČINKOVITOST

Poskrbeli bomo, da bodo vaše digitalne kampanje imele vedno jasno zastavljene cilje, I jim bomo sledili in jih dosegli (kdaj morda tudi presegli).

NAŠE DELO

Želite preizkusiti naše digitalno znanje in učinkovitost? Pošljite nam povpraševanje!

KONTAKTIRAJTE NAS