Digitalno igrišče

Digitalna agencija Vodik

Prepričljive digitalne zgodbe

Z vašimi podatki in našim znanjem lahko zasnujemo ustrezen in učinkovit digitalni nastop v skladu s komunikacijskimi cilji vaše znamke, ki bo znižal stroške digitalnih aktivnosti. Številni uspešni projekti potrjujejo, da smo digitalna agencija, vredna zaupanja.

Digitalna agencija, ki sobiva z internetom

Smo digitalna agencija. ki je na oglaševalski sceni že vse od leta 2009, ko je internet pri nas dobival zagon in postopoma dobil status enega najpomembnejših orodij za učinkovito komuniciranje s potrošniki. Ker smo takrat s peščico oglaševalskih agencij »orali ledino« digitalnega oglaševanja v našem prostoru, radi rečemo, da smo digitalna agencija, ki je rasla z internetom.

Tako kot takrat se tudi danes digitalni svet spreminja s svetlobno hitrostjo, zato pozorno spremljamo najnovejše trende, novosti in orodja, ki našim naročnikom pomagajo izstopati v poplavi spletnih komunikacij. Kot digitalna agencija se prav s tem namenom redno udeležujemo konferenc in izobraževanj na področju digitalnega marketinga.

ZGODBARJENJE IN VPLETANJE

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

MobilPlac: Prostor naredi dogodek

Naročniku smo zasnovali in razvili sodobno, funkcionalno in uporabniku prijazno spletno mesto, ki izstopa od konkurence, ter oblikovali logotip s podpisnim sloganom, ki odraža področje delovanja in vrednote podjetja.

Več o projektu Več o projektu

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

ZGODBARJENJE IN VPLETANJE
Prenova spletne strani za dogodke_Vodik

MobilPlac: Prostor naredi dogodek

Naročniku smo zasnovali in razvili sodobno, funkcionalno in uporabniku prijazno spletno mesto, ki izstopa od konkurence, ter oblikovali logotip s podpisnim sloganom, ki odraža področje delovanja in vrednote podjetja.

Več o projektu
HARTMANN_prenova spletne strani

HARTMANN: Naprej k zdravju

Vzpostavili smo napreden digitalni prodajni kanal, ki je korak pred konkurenco, in znatno okrepili prepoznavnosti blagovne znamke Hartmann na slovenskem in hrvaškem trgu.

Več o projektu
Prenova spletne strani_agencija Vodik

Letak Media: Popolna prenova blagovne znamke

Prenovili smo celostno grafično podobo blagovne znamke in zasnovali ter razvili sodobno spletno stran, ki uporabniku podaja vse ključne informacije o sicer kompleksnih storitvah. Hkrati smo izvedli tudi celovito SEO optimizacijo.

Več o projektu
Spletno oglaševanje_Agencija Vodik

Farmedica: Učinkovito digitalno oglaševanje

Za Farmedico v daljšem obdobju na družbenem omrežju Facebook oglašujemo vse blagovne znamke, ki jih zastopa podjetje, ter optimiziramo oglase s stalnim testiranjem učinka.

Več o projektu
Digitalna agencija Vodik_izdelava spletnih strani

Specializirani smo za številna področja digitalnega marketinga

  • raziskava, analiza in strategija nastopa,
  • načrtovanje uporabniške izkušnje in analitika,
  • izdelava spletnih strani in trgovin,
  • vzdrževanje spletnih strani in trgovin,
  • spletno oglaševanje,
  • trženje prek e-pošte.
Digitalna agencija Vodik

Zakaj smo vaša prva digitalna agencija

Največja prednost digitalne agencije Vodik so naše dolgoletne izkušnje, široko znanje in dobro poznavanje vseh področij digitalnega trženja. Širok pogled, s katerim spremljamo razvoj in dogajanje na področju digitalnih komunikacij, našim naročnikom omogoča, da so vedno vsaj en korak pred ostalimi. Bogato znanje in izkušnje so razlog, da na izzive gledamo in jih proučujemo z različnih zornih kotov, kar se odraža v edinstvenih in optimalno prilagojenih rešitvah.

Izdelava spletnih strani

Združevanje podatkov in znanja

Z združevanjem vaših podatkov in našega strokovnega znanja v digitalni agenciji Vodik oblikujemo ustrezen in učinkovit digitalni nastop, ki je popolnoma usklajen s komunikacijskimi cilji vaše znamke. Ta pristop ne le poveča vašo vidljivost, ampak tudi zniža stroške digitalnih aktivnosti. V hitro spreminjajočem se digitalnem svetu razumemo, da je prava kombinacija informacij in strokovnosti ključna za uspeh.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se zanaša na najnovejše tehnologije in inovativne strategije, da zagotovi, da so vaše digitalne kampanje stroškovno učinkovite. Z Vodikom boste dosegli optimalne rezultate, ki odražajo vašo znamko in povečujejo vašo digitalno prisotnost.

DIGITALNO IGRIŠČE

Kako poteka naše sodelovanje

1

Uvodni sestanek

Na uvodnem sestanku se mi bližje spoznamo z vami in vašim podjetjem, vi pa z nami in našim delom. Identificiramo vaše težave, prednosti in potenciale za zastavitev nadaljnjih marketinških aktivnosti v digitalnem okolju.

2

Opredelitev ciljev in strategije

Opredelimo, kdo so vaši ključni deležniki, s kom boste komunicirali in kako boste komunicirali v digitalnem svetu. Z razumevanjem ciljnih skupin bo posredovanje sporočil lažje in učinkovitejše.

3

Določitev digitalnih kanalov

Skupaj z vami določimo digitalne komunikacijske kanale, ki bodo maksimirali sporočilo vaše blagovne znamke ali storitve.

4

Izvedba

Po usklajevanju naših konceptov z vašimi željami in vizijo sledi izvedba projekta. Delo, ki povezuje vsak člen v agenciji – od spletnih načrtovalcev in oblikovalcev, tekstopiscev, vodij projektov, raziskovalcev in strategov do strokovnjakov na področju digitalnega marketinga.

5

Podpora in svetovanje

Vseskozi komuniciramo z vami, vas redno obveščamo o novostih in potencialih vašega podjetja, rezultatih, predlagamo nove rešitve in stremimo k vašemu uspehu.

ZNANJE IN IZKUŠNJE

Kaj je za nas pomembno

Namen

Ničesar se ne lotevamo brez razmisleka. Pred začetkom vsakega projekta natančno določimo, kaj je njegov namen in katero težavo moramo rešiti, da bo karseda uspešen.

Ciljnost

Za zasledovanje uspeha moramo pred začetkom aktivnosti določiti cilje, ki so smiselni, merljivi in realni. To vedno naredimo v sodelovanju z naročnikom na podlagi relevantnih izhodišč in podatkov.

Merljivost

Vse, kar predlagamo in izvedemo, je merljivo. S tem se izognemo morebitnim nejasnostim in napačnim predpostavkam, kar služi kot odlična podlaga za stalno optimizacijo.

Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje