DIGITALNA AGENCIJA - VODIK

DIGITALNA AGENCIJA, KI JE RASLA Z INTERNETOM

Na oglaševalski sceni smo že vse od leta 2009, ko se je v internet pri nas postajal eno izmed najbolj učinkovitih orodij za doseganje potrošnikov, zato radi rečemo, da smo digitalna agencija, ki je rasla z internetom. Ker se digitalni svet spreminja s svetlobno hitrostjo, smo vedno v lovu za najnovejšimi trendi, novostmi in orodji, prav tako se redno udeležujemo konferenc in izobraževanj na področju digitalnega marketinga. O naši kakovosti priča dejstvo, da nam je digitalne storitve zaupalo že več kot 100 naročnikov iz Slovenije in tujine.

Na področju digitalnega marketinga smo specializirani za:

SPLETNO OGLAŠEVANJE

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

E-MAIL MARKETING

MOBILNO OGLAŠEVANJE

digitalna_agencija-1
digitalna_agencija-2

Vodik kot vaša naslednja digitalna agencija

Prva prednost digitalne agencije je široko znanje na vseh področjih digitalnega marketinga. Druga prednost je širok pogled. Glede na svoje znanje in izkušnje znamo probleme pogledati in analizirati iz različnih zornih kotov in iz teh tudi pristopiti k njihovim rešitvam. S vašimi podatki in našim znanjem lahko zasnujemo temeljit digitalni nastop, ki bo presegel vaše cilje in znižal stroške digitalnih aktivnosti. Številni slovenski in tuji naročniki potrjujejo, da smo digitalna agencija, vredna zaupanja.

Vodik kot vaša naslednja digitalna agencija

Prva prednost digitalne agencije je široko znanje na vseh področjih digitalnega marketinga. Druga prednost je širok pogled. Glede na svoje znanje in izkušnje znamo probleme pogledati in analizirati iz različnih zornih kotov in iz teh tudi pristopiti k njihovim rešitvam. S vašimi podatki in našim znanjem lahko zasnujemo temeljit digitalni nastop, ki bo presegelvaše cilje in znižal stroške digitalnih aktivnosti. Številni slovenski in tuji naročniki potrjujejo, da smo digitalna agencija, vredna zaupanja.

digitalna_agencija-2

Kako poteka sodelovanje z nami?

UVODNI SESTANEK

Na uvodnem sestanku se mi bližje spoznamo z vami in vašim podjetjem, vi pa z nami in našim delom. Identificiramo vaše težave, prednosti in potenciale za zastavitev nadaljnjih marketinških aktivnosti.

DOLOČITEV EKIPE

Določimo vodje projektov in komunikacijske kanale, s pomočjo katerih je komunikacija med agencijo in naročnikom hitra, učinkovitain cenejša.

SVETOVANJE IN SNOVANJE KAMPANJ

Pomagamo vam pri snovanju različnih projektov na področju digitalnega marketinga.

PODPORA

Vseskozi komuniciramo z vami, vas redno obveščamo o novostih in potencialih vašega podjetja, predlagamo nove rešitve in stremimo k vašemu uspehu.

NAŠE DELO

Občuti pomlad v zraku
Občuti pomlad v zraku
V osrčju slovenskih gora
V osrčju slovenskih gora
Alpski lončki za vsakogar
Alpski lončki za vsakogar
22 septembra, 2019 in  GRAFIČNO OBLIKOVANJE KREATIVNA ZASNOVA

Iščete digitalno agencijo, ki bo imela posluh za vaše podjetje? Kontaktirajte nas!

KONTAKTIRAJTE NAS