Digitalno oglaševanje

Spletno oglaševanje

S pojavom spleta so geografske razdalje postale nepomemben faktor, medsebojna interakcija pa enostavna, hitra ter intenzivna. Zato zagotovo ne gre za kanal, ki bi ga bilo pametno zanemarjati.

Ballantines-skupaj

VSE SMERNICE RAZVOJA KAŽEJO NA TO, DA BO SPLETNO OGLAŠEVANJE ŠE NAPREJ RASLO, SAJ PONUJA NESKONČNE MOŽNOSTI SEGMENTACIJE IN PRILAGODITVE VAŠIM CILJNIM STRANKAM.

Mnoga podjetja se ujamejo v zanko zmotnega mišljenja, da je splet zgolj dodaten kanal, kjer lahko dosežejo optimalne rezultate z minimalnim vložkom časa. A moramo se zavedati, da se stranke obnašajo drugače na spletu, zato je potreben analitičen pristop, spletno oglaševanje potrebuje strategijo ter določitev metod za merjenje uspešnosti.

Načini oglaševanja preko spleta:

upravljanje socialnih omrežij

izdelava spletnih strani
oglaševanje na spletnih straneh

vsebinski marketing
SEO optimizacija

Digitalno oglaševanje zahteva premišljen proces, zato umetnost ni izbira prave tehnike, temveč izbira prave kombinacije, ki je prilagojena vaši ciljni skupini in izrazito komercialno usmerjena.

Socialna omrežja

Spletna evolucija nas je pripeljala do točke, ko se posamezniki konstantno srečujemo, komuniciramo in debatiramo brez fizične interakcije.

V okviru priprave strategije za upravljanje socialnih omrežij skupaj ugotovimo na katerih družabnih omrežjih so vaše stranke prisotne in kako do njih:

Facebook

facebook

Pinterest

pinterest

Instagram

instagram

LinkedIn

linkedin

Twitter

twitter

YouTube

youtube

To predstavlja unikatno priložnost za podjetja, da pogosteje komunicirajo s svojimi strankami, jih opozarjajo na akcije, pozivajo k dejanjem in navsezadnje gradijo dolgoročen odnos z njimi ter s tem utrjujejo svoj položaj na trgu.

Vsebinski marketing

Zaupanje je vzajemen proces, zato je vsebinski marketing odlično orodje za tovrsten cilj. S tem vašim strankam nekaj podarite, brez da bi kaj zahtevali v zameno.

Namesto vas poskrbimo za pisanje zanimivih člankov, ki so relevantni za vašo dejavnosti in bodo vsekakor pritegnili pozornost vaših strank. V obliki novic ali blog objav poskrbimo za ustvarjanje dodane vrednosti v očeh vaših deležnikov.

SEO optimizacija

Želite, da se ime vašega podjetja, izdelka ali storitve pojavi na vrhu rezultatov, ko vas uporabniki iščejo na spletu? To zagotovite s SEO (optimizacijo spletnih iskalnikov), kjer naši strokovnjaki z uporabo naprednih orodij poskrbijo za optimalne iskalne rezultate na spletu.

Mobilno oglaševanje in razvoj mobilnih aplikacij

Največ zaslug za širjenje spleta in družbenih omrežij gre v zadnjih letih vsekakor porastu uporabe pametnih telefonov. Danes je globalno prisotnih že več kot 2,6 milijarde tovrstnih naprav, številka pa se utegne do leta 2020 povzpeti nad 6 milijard.

2.6 milijarde pametnih telefonov 2016

6 milijard pametnih telefonov 2020

S pojavom pametnih telefonov se je odprl tudi nov oglaševalski kanal v obliki mobilnih aplikacij. Največji prednosti mobilnega oglaševanja pa sta v tem, da ponujajo neskončno možnosti prilagoditve ter izjemno natančno segmentacijo uporabnikov.

Skupaj ugotovimo ciljni segment in izberemo najprimernejšo obliko:

umeščanje izdelkov
celozaslonski oglasi
oglasne pasice

Nudimo celovito storitev na področju oglaševanja, poskrbimo pa tudi za razvoj mobilnih aplikacij.

V Vodiku se z mobilnimi aplikacijami namreč ukvarjamo že vrsto let, lansirali smo številne tako lokalno kot globalno uspešne mobilne aplikacije. V Vodiku tako izvedemo celotno zgodbo, od idejne zasnove, do razvoja in lansiranja, servisiranja in oglaševanja.

Aplikacije razvijamo v najrazličnejše namene:

predstavitev ponudbe
prijava na dogodke
promocije
igre

Kontaktirajte našo ekipo digitalnih čarovnikov in skupaj se bomo pogovorili o najprimernejši strategiji glede na razpoložljiva sredstva.