Distribucija direktne pošte

Distribucija oz. raznos reklamnega materiala je ena izmed prvotnih oblik oglaševanja in tu smo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji. Pri tem sodelujemo s Pošto Slovenije in privatnim distributerjem ter zaradi visokih količin dosegamo edinstvene pogoje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo boljše cenovne pogoje za isto storitev.

Nenaslovljena direktna pošta

Govorimo o pošiljkah z reklamno vsebino, ki ne vsebuje imena, a kljub temu omogoča targetiranje glede na poštne številke.

Naše razvejano poslovanje pa se ne ustavi pri mejah Slovenije, omogočimo vam raznos tudi na Hrvaškem, v Avstriji in Italiji. Kot pomembno dejstvo naj izpostavimo še, da skupaj s partnerskim podjetjem preko Pošte Slovenije letno poskrbimo za distribucijo več kot 150 milijonov kosov pošiljk z reklamno vsebino. Z nami distribucija letakov postane preprostejša in cenejša!

Naslovljena direktna pošta

Razlika pri naslovljeni pošti je v tem, da vsebuje ime in priimek oz. ime podjetja in naslov, zato je targetiranje še toliko bolj natančno. Imamo dolgoletne izkušnje ter preverjene in zanesljive partnerje, da vam omogočimo odlične pogoje ne glede na povpraševano količino.

Naslovljene publikacije

To so uredniško urejene vsebine, ki jih tipično raznašamo v obliki naročniških izvodov, pa naj bo to v obliki dnevnikov, tednikov, mesečnikov … Znanje in izkušnje s tega področja nam omogočata, da se zavedamo pomembnosti dogovorov in vemo, kaj je naročnikom najpomembneje, zato smo zanesljivi in cenovno konkurenčni.

 

Vas zanima distribucija letakov? Iščete partnerja za raznos reklamnega materiala?
Stopite v kontakt z nami in predstavili vam bomo našo filozofijo ter odlične cenovne pogoje.