Dogodki in PR

»Organizacija dogodka je samo začetek,
potrebno je poskrbeti za odmevnost v medijih.«

Organizacija dogodkov lahko podjetjem služi v najrazličnejše namene – kot promocija blagovnih znamk, izpostavitev sponzorjev, v zahvalo partnerjem ali navsezadnje svojim zaposlenim.

Manner-2

Z dobro organiziranim in medijsko odmevnim dogodkom izkažejo določeno kredibilnost in utrjujejo ugled v krogu svojih deležnikov.

Organizacija dogodkov terja od vsakega podjetja porabo določenih sredstev, naj bo to v obliki zaposlenih, ki morajo svoj dragoceni čas namenjati za dejavnosti, kjer niso primarno strokovnjaki, ali denar, ki v primeru nepoznavanja slovenskega medijskega prostora, izpuhti v prazno.

V Vodiku imamo dolgoletne izkušnje s področja organizacije dogodkov, zato do potankosti poznamo slovenski medijski prostor in se zavedamo čemu je potrebno posvečati dodatno pozornost. Za organizacijo poskrbi naša ekipa, ki v prvi vrsti zagotovi edinstveno kreativno zasnovo, kjer glede na razpoložljiva sredstva, poskrbimo za unikatnost in nepozabnost izkušnje. Nudimo celovito storitev – od izhodiščne ideje do brezhibne organizacije – na kar kažejo tudi naše reference in izkušnje.

SupernovaKoncert

»Vse se začne z idejo, zgodbo, ki jo peljemo od kreativne zasnove, brezhibne organizacije do odnosov z javnostmi.«

 

Poskrbimo tudi za ustrezno komuniciranje z mediji in vašo zgodbo ponesemo do relevantnih objav bodisi na spletu bodisi v tiskanih medijih.

Naj torej vaš dogodek živi tudi po uradnem koncu, naj vaša zgodba odmeva in naj se dober glas širi v deveto vas. Naši PR strokovnjaki bodo poskrbeli za vse vaše želje in skupaj bomo spisali pravo zgodbo, ki jo bodo slišali pravi ljudje.