Nakupovalno središče Rudnik

  • Naročnik: Vodik
  • Elementi akcije: revija Izložba, spletna stran www.nsrudnik.si, Facebook profil Nakupovalno središče Rudnik
  • Kratek opis akcije:

Nakupovalno središče Rudnik ima velik potencial, saj lahko kupci izbirajo med številnimi ponudniki opreme za dom in vrt, gospodinjskih pripomočkov, nege in zdravja, mode, športa in prehrane. Zaradi preprostega dostopa, urejene logistične zasnove in raznovrstne ponudbe Nakupovalno središče Rudnik predstavlja eno izmed najbolj prestižnih nakupovalnih destinacij v Sloveniji.

Potencial destinacije je prepoznal tudi Vodik. V želji, da bi povečala prepoznavnost vseh ponudnikov na tej lokaciji, da bi področje poživila in izboljšala nakupovalno izkušnjo, smo pričeli komunikacijsko združevati področja. Agencija je tako izdala novo revijo Izložba Nakupovalnega središča Rudnik, ustvarila spletni portal www.nsrudnik.si in profil Nakupovalno središče Rudnik na Facebooku, prek katerih se bodo širile novice z aktualnimi trendi, odličnimi akcijami, nagradnimi igrami in dogodki za vso družino.

Nova revija Izložba z naklado 140.000 4 x letno prinaša prav Nakupovalno središče Rudnik – zanimive modne smernice, športne nasvete, lepotne in zdravstvene namige, kulinarične trike in ekskluzivno ponudbo za dom.