Čas je, da zaupate artičoki!

  • Naročnik: Campari group
  • Elementi akcije: hostese, PR, kreativna zasnova in organizacija dogodka, recap video, kreativna zasnova vseh elementov, izvedbeno oblikovanje
  • Kratek opis akcije:

V Mestu oblikovanja smo v četrtek, 6. oktobra organizirali dogodek, ki je zaživel v duhu uličnega vrveža, izvirnih umetniških vragolij in navdihujoče kreativnosti. Geslo večera je bilo “Čas je, da zaupate artičoki”, tako so se lahko obiskovalci preizkusili v različnih aktivnostih, vsi pa smo nestrpno pričakovali novega člana italijanske družine pijač Campari, z imenom Cynar 70 Proof.

Goste so zabavali čarovnik, karikaturist, pantomimik, vokalistka in še mnogi artisti, med katerimi pa je z besedami spretno telovadil komik Pižama. Vrhunec večera je nastopil s prihodom skrivnega gosta, “Artičoka guy-a”, mističnega moža, ki ima namesto glave zlato artičoko, njegovo poslanstvo pa je navdihovanje vseh prisotnih. Med goste je širil eliksir – pijačo Cynar 70 Proof, ki so jo obiskovalci pili iz posebnih shot-ov v obliki artičoke. Gostitelj večera podjetje Mabat INT d. o. o., je poskrbel, da so se zabavali vsi udeleženci, tako da prav noben ni ostal brez kančka kreativnega navdiha.