Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila (pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila je spletna stran družbe Vodik d.o.o., www.vodik-marketing.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.

Prosimo, da pred uporabo te strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

Uporaba spletne strani Vodik-marketing.si

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.vodik-marketing.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Avtorske pravice

Vse kar se nahaja na spletni strani www.vodik-marketing.si, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami družbe Vodik d.o.o. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distributiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali družbe Vodik d.o.o..

Copyright © Vodik d.o.o.. Vse pravice pridržane.

Omejitev odgovornosti

Vodik d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletne strani Vodik d.o.o. so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran www.vodik-marketing.si uporabljate na lastno odgovornost. Vodik d.o.o. ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Družba Vodik d.o.o. se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Vodik d.o.o. lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vodik d.o.o. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletni strani www.vodik-marketing.si so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke ali z njo povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima Vodik d.o.o. dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so Vodik d.o.o. ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletni strani www.vodik-marketing.si je strogo prepovedana in kazniva.

Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko Vodik d.o.o. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani.