Sladka se vsa družina

PLANICA

NAROČNIK: Ljubljanske mlekarne

BLAGOVNA ZNAMKA: Planica

ELEMENTI: kreativna zasnova nagradne aktivnosti, slogan, grafično oblikovanje POS materiala

LETO IZVEDBE: 2019

Navdih pri kreativni zasnovi je bila zagotovo zapičena žlička v sladki Planici, vroč pesek, na katerem v lenobnosti rišemo čačke, in naše družinsko veselje. Zato smo se za poletno nagradno aktivnost sladoledov Planica pri oblikovanju materialov poigrali z družinskim dogajanjem na plaži.

Družinsko dogajanje na plaži

S sloganom »Sladka žlička za vesela lička« in vizualom jasno komuniciramo darila, ki jih potrošnik prejme ob nakupu – komplet 4 žličk ali kopalno brisačo. Pri kreativni zasnovi smo izbrali igrivo podobo družine, ki na plaži ustvarja podobe v pesku in se sladka z družinskim sladoledom Planica.

Pripravili smo celotno komunikacijo na prodajnem mestu z wobblerji, plakati in totemi.

null

Aktivnost Planica – Sladka žlička za vesela lička je presegla pričakovanja. K temu sta pripomogla lepo vreme in pa seveda domiselna kreativna zasnova.

Darja Čad, strokovna sodelavka v trade marketingu, Ljubljanske mlekarne

null

Preverite, kakšno rešitev bi predlagali vam …

Call Now ButtonPokličite nas
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.