STORITVE

Živimo v digitalni dobi, kjer se oblike komuniciranja nenehno spreminjajo. Z dolgoletnimi izkušnjami in ekipo prekaljenih strokovnjakov smo vedno v koraku s časom. Pri delu gremo globlje, iščemo navdihe, na probleme gledamo iz različnih perspektiv ter preizkušamo vedno nove strategije in orodja. Dovolimo si biti drzni in drugačni ter stopiti iz povprečja. Pri vseh storitvah na prvo mesto vedno postavljamo kakovost, partnerski odnos in dolgoročno sodelovanje.

null

SPLETNO OGLAŠEVANJE

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju Google in Facebook oglaševanja, spletne optimizacije in izdelave spletnih strani smo osvojili številne oglaševalske skrivnosti in recept, kako za najnižjo ceno doseči najboljše rezultate.

null

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Za nami je že več kot 150 uspešno izpeljanih projektov iz področja organizacije dogodkov. Glede na vaše želje in zahteve pripravimo dogodek od idejne zasnove do brezhibne organizacije in edinstvene izkušnje za vas in udeležence.

null

KREATIVNA ZASNOVA

Za navdušujočimi oglaševalskimi zgodbami je vedno ekipa kreativnih ljudi, neskončno idej ter ure in ure trdega dela. Vse za to, da ustvarimo edinstveno oglaševalsko kampanjo, ki še ni bila videna.

null

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Milton Glasser je nekoč izjavil, da obstajajo trije odzivi na končni izdelek – ja, ne in wow. In wow je tisti, h kateremu stremimo.

null

KOMUNIKACIJA

Komunikacija je ključ do uspeha. Za vas snujemo in oblikujemo sporočila, ki preko relevantnih kanalov dosežejo ciljno publiko in poskrbimo, da podjetje sporoča točno to, kar želite.

null

DIREKTNA POŠTA

Kljub vsem oblikam digitalnega komuniciranja, e-mailov in messengerjev, direktna pošta še vedno dosega zavidljive rezultate. Temu priča podatek, da vsako leto poskrbimo za pripravo in distribucijo kar 150 milijonov kosov direktne pošte.

PARTNERJI

Optika-Clarus_PNG
p_SN
p_Me
p_T2
p_JHL
p_dm
p_Pod
p_Ma
p_LL
p_EU-OSHA
p_JM
p_LM
KONTAKTIRAJTE NAS