CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Celostna grafična podoba je ogledalo vašega podjetja – je predstavitev podjetja in vaše dejavnosti z vsemi elementi, s katerimi se predstavljate javnosti. Pri pripravi celostne grafične podobe vedno stremimo k trem ciljem: da je vaša grafična podoba drugačna od konkurence, da je preko nje vaše podjetje enostavno in hitro prepoznavno ter da skozi grafično podobo kažete ugled in aktualnost.

Kaj vam nudimo?

Svetujemo vam pri postavitvi nove grafične podobe ali pri prenovi že obstoječe.

Na podlagi vaših želja, ciljev in vizije oblikujemo priročnik celostne grafične podobe s predpisano celostno grafično podobo: od barvne sheme, pisav, oblik, promocijskih materialov do tiskovin …

Poleg oblikovanja celostne grafične podobe vam nudimo tudi pomoč pri oblikovanju ali prenovi korporativne spletne strani ter pri oblikovanju korporativnih tiskovin, vizitk, brošur ipd.

IZDELAVA CGP PODJETJA CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA CGP PRIROČNIK

Kaj pomeni dober CGP podjetja?

null

PREPOZNAVNOST

Skozi enotno grafično podobo postane podjetje ali znamka bolj prepoznavna. Prepoznavnost pa ne pride sama od sebe, temveč zahteva konsistentnost na vseh področjih, skozi vsako interakcijo.
null

KREDIBILNOST IN ZANESLJIVOST

Skozi enotno podobo podjetja ali znamke na različnih kanalih boste delovali transparentno, profesionalno, kredibilno in zanesljivo.
null

IMIDŽ PODJETJA OZ. ZNAMKE

Vizualna podoba podjetja sama po sebi še ni imidž podjetja. Kljub temu pa je tista, ki daje prvi vtis. In vsi vemo, kako pomemben je prvi vtis.

Jeff Bezos
ustanovitelj Amazon.com

»Tvoja znamka je to, kar drugi govorijo o tebi, ko te ni zraven.«

null

celostna grafična podoba podjetja zajema

null

RAZISKAVA O PODJETJU

Vse se začne pri vprašanju, kaj želite doseči pri svojih ključnih potrošnikih in kako želite, da ti vidijo vaše podjetje. S pomočjo raziskave trga, javnega mnenja o podjetju in industriji, razumevanju identitete podjetja in poslanstva ustvarimo celostno grafično podobo, ki je osnova in ogledalo vašega podjetja.
null

IZDELAVA CGP KONCEPTA

Naša ekipa kreativcev bo iz številnih predlogov in idej izluščila tiste prave, ki najbolje predstavljajo in poosebljajo vaše podjetje ali izdelek. Oblikovalci pripravijo zasnovo grafične podobe, ki jo skupaj z vami nadgradimo do popolnosti.
null

OBLIKOVANJE

V procesu oblikovanja pridejo tisti majhni navdihi, ki podobo vašega podjetja naredijo edinstveno in drugačno. Pri oblikovanju upoštevamo aktualne trende in uporabljamo najnovejša orodja.
null

KREATIVNOST

Pomagamo vam oživiti vašo idejo. Svetujemo vam glede izbire ustreznega formata in materialov, pripravimo koncepte in končne izdelke.

Kaj vsebuje Priročnik CGP?

Grafična podoba je pomembna ne glede na velikost vašega podjetja. Priročnik CGP lajša delo vam, vašim poslovnim partnerjem in vašim zaposlenim, saj določa osnovne grafične elemente in pravila, ki se jih držijo vsi deležniki.

PREDSTAVITEV ZNAMKE

Predstavitev zgodbe in pregled razvoja grafične podobe – kje ste bili, kje ste zdaj in k čemu stremite.

LOGO

Logo je eden najpomembnejših elementov vizualne identitete in je podpis vašega podjetja. Določijo se navodila za rabo in uporabo na različnih materialih.

BARVNA SHEMA

Barve so tiste, ki pri ljudeh vzbujajo občutke, čustva in asociacije. Priročnik CGP jasno opredeljuje, katere barve se uporabljajo kot del identitete.

TIPOGRAFIJA

Nekatera podjetja kupijo pisavo, druga razvijejo popolnoma svojo. V priročniku so izpostavljeni primeri rabe tipografije v različnih situacijah.

TON KOMUNIKACIJE

Ton komunikacije opredeljuje, kako boste nagovarjali svoje potrošnike – boste uporabljali resen in profesionalen ton ali sproščen in zabaven? Jih boste vikali ali tikali?

VIZUALNI ELEMENTI

Kako bodo fotografije, infografike in grafike izgledale na različnih medijih? Boste uporabljali avtorske fotografije ali jih boste kupili?

DOs AND DON'Ts

Del, ki opisuje, kaj lahko in česa se v okviru vizualne identitete ne sme.

Diane E. Moir

»Barva poveča prepoznavnost znamke tudi do 80 %.«

null

Zakaj za izdelavo celostne grafične podobe izbrati nas?

KREATIVNOST

Pri oblikovanju si ne postavljamo meja. Za vas bomo oblikovali rešitve, ki bodo navdušile tako vas kot vaše potrošnike.

POLNI IZKUŠENJ

Naši oblikovalci svoje delo opravljajo že od začetkov Adobe programov. Poleg tega, da poznajo vse trike uporabe, poznajo tudi pravila dobrega oblikovanja.

V KORAKU S ČASOM

Redno spremljamo aktualne trende, novosti in presežke na področju kreative, ki nas navdihujejo tudi pri snovanju naših projektov.

NAŠE DELO

Občuti pomlad v zraku
Občuti pomlad v zraku
31 avgusta, 2019 in  GRAFIČNO OBLIKOVANJE
V osrčju slovenskih gora
V osrčju slovenskih gora
31 avgusta, 2019 in  GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Alpski lončki za vsakogar
Alpski lončki za vsakogar
22 septembra, 2019 in  GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Menite, da je vaše podjetje, znamka ali izdelek potreben osvežitve? Kontaktirajte nas in se pustite navdušiti!

KONTAKTIRAJTE NAS