Kreativa

Kreativnost in edinstvenost sta nujni, da v poplavi sporočil izstopate in postanete vidni tistim, za katere želite, da vas opazijo. Poleg boljše zaznave vašega podjetja ali znamke vaše kreativne rešitve sporočajo tudi, da sledite smernicam, ste v koraku s časom ter gradite ugled svojega podjetja.

Vse se začne z idejo …

Za navdušujočimi oglaševalskimi zgodbami je vedno ekipa kreativnih ljudi ter ure in ure trdega dela. Pri iskanju idej in navdiha vedno stremimo tja, kjer ni bil še nihče. Naš cilj je vedno ustvariti dodano vrednost v obliki edinstvene ideje, ki še ni bila videna in predstavlja oglaševalski presežek.

Dobra kreativa je timsko delo

Pri kreativnem snovanju se ne omejujemo na kreativce in ne-kreativce, svoj del prispeva vsak član Vodikove ekipe, od tekstopiscev, oblikovalcev, pa vse do vodje projektov in digitalnih oglaševalcev. Naš kreativni moto je, da nobena ideja ni slaba ideja.

  • null

    KREATIVA

Kako kreativno rešitev pripeljemo od ideje do izvedbe?

null

RAZISKAVA

Preden se lotimo dela, se vedno dobro pozanimamo o vašem izdelku ali storitvi, vaši ciljni skupini, trendih, pregledamo konkurenčne rešitve in iščemo smer, ki še ni bila videna. Pravilno zastavljena vprašanja na začetku so osnova za jasno vizijo, strategijo, vrednote in cilje kreativne kampanje.
null

STRATEGIJA

Na podlagi dejstev, informacij in raziskave pripravimo kreativno strategijo, s sporočilom, tonom komunikacije, pozicijskim stavkom in predvidenimi kanali za implementacijo kreativnih rešitev.
null

KREATIVNA ZASNOVA

Po več urah brainstorminga in nekaj prespanih nočeh iz nabora idej izberemo tiste, za katere verjamemo, da bodo imele najboljši učinek. Pripravimo osnovne skice, vizualne zasnove in določimo smernice oblikovanja, preden skupaj z vami izberemo končni koncept.
null

IZVEDBA

Po usklajevanju naših konceptov z vašimi željami in vizijo, sledi izvedba projekta. Delo, ki povezuje vsak atom v agenciji – od oblikovalcev, tekstopiscev, vodij projektov, raziskovalcev trga do oglaševalcev.
null

PODPORA

Po uspešno zaključenem projektu poskrbimo tudi za nadaljnje aktivnosti znamke, ki je skladna z načrtovano kreativno strategijo.

Mary Lou Cook

»Kreativnost je eksperimentiranje, razvoj, tveganje, kršenje pravil, delanje napak in zabava.«

Albert Einstein

»Kreativnost je videti nekaj, kar so videli vsi in razmišljati tako, kot ni še nihče.«

ZAKAJ JE KREATIVNOST NAJPOMEMBNEJŠA VRLINA?

Ko zaslišite besedo “kreativnost” zagotovo najprej pomislite na umetnike, oblikovalce ali glasbenike. Vendar biti kreativen ne pomeni le ukvarjati se z umetnostjo. Biti kreativen pomeni, da znaš zadeve pogledati iz različnih zornih kotov, da težave rešuješ na edinstven način. V vsakdanjem življenju je kreativnost nujna, še bolj pa v poslovnem svetu. Dobra novica – kreativnost je sposobnost, ki se jo da trenirati.

ZAKAJ IZBRATI NAŠO KREATIVNO EKIPO?

IZKUŠNJE IN ZNANJE

S pripravo kreativnih konceptov za domače in tuje naročnike smo pridobili dragocene izkušnje in znanje, zaradi katerih bo vaša kampanja izstopala iz povprečja.

FULL-SERVICE AGENCIJA

Ena agencija, ki pokriva različne kanale vaše kreativne rešitve – od TV, radia in digitalnega oglaševanja, do medijskega zakupa, tiskanih oglasov … vse dobite pri nas.

MLADA EKIPA, SVEŽE IDEJE

Mladi imajo nore ideje, stari pa izkušnje. S kombinacijo tega dvojega v naši kreativni ekipi vedno najdemo pravo mero kreativnosti, ki pa vedno stremi k edinstvenosti.

NAŠE DELO

Občuti pomlad v zraku
Občuti pomlad v zraku
31 avgusta, 2019 in  KREATIVNA ZASNOVA
V osrčju slovenskih gora
V osrčju slovenskih gora
31 avgusta, 2019 in  KREATIVNA ZASNOVA
Alpski lončki za vsakogar
Alpski lončki za vsakogar
22 septembra, 2019 in  KREATIVNA ZASNOVA

IŠČETE AGENCIJO, KI BO BO RAZUMELA VAŠE POTREBE IN ŽELJE, HKRATI PA BO VAŠE IDEJE NADGRADILA S SVOJO KREATIVNOSTJO?

POGOSTA VPRAŠANJA

Kreativnost in edinstvenost sta nujni, da v poplavi sporočil izstopate in postanete vidni tistim, za katere želite, da vas opazijo. Poleg boljše zaznave vašega podjetja ali znamke vaše kreativne rešitve sporočajo tudi, da sledite smernicam, ste v koraku s časom ter gradite ugled svojega podjetja.

V Vodiku se dobro pozanimamo o vašem izdelku ali storitvi, vaši ciljni skupini, trendih, pregledamo konkurenčne rešitve in iščemo inovativno smer. Pravilno zastavljena vprašanja na začetku so osnova za jasno vizijo, strategijo, vrednote in cilje kreativne kampanje. Po več urah brainstorminga izberemo najučunkovitejše ideje in pripravimo koncept, ki je pisan na kožo vašemu podjetju ali blagovni znamki.

Pri nas imajo mladi nore ideje, stari pa izkušnje. Ko to združimo, dobimo kombinacijo dveh najboljših svetov. Za domače in tuje naročnike tako snujemo kreativne koncepte, ki izstopajo iz povprečja. Hkrati pa smo full-service agencija, ki za svoje naročnike ustvarja učinkovite 360-stopinjske rešitve – od TV, radia in digitalnega oglaševanja, do medijskega zakupa, tiskanih oglasov.

KONTAKTIRAJTE NAS