VIDNO IN OPAŽENO

Spletno oglaševanje

Učinkovitost, ki dosega zavidljive rezultate

Spletno oglaševanje je stroškovno učinkovito, merljivo in prilagodljivo, hkrati pa vam omogoča, da s svojimi sporočili nagovorite točno določene ciljne skupine. To pomeni, da lahko brez velikih vložkov presega zadane cilje in dosega presenetljive rezultate, saj lahko dosežete skoraj tri četrtine Slovencev.

ZNANJE IN IZKUŠNJE

Uspešni projekti rastejo na trdnih temeljih

Ciljnost

Posebno pozornost namenimo postavljanju ciljev, ki so realni, merljivi in smiselni. Pri tem se opiramo na lastne dolgoletne izkušnje ter upoštevamo želje in ambicije naročnika.

Namen

Preden zavihamo rokave, dobro razmislimo, katere izzive moramo rešiti, da bomo dosegli želeni izid. Vsak projekt začnemo z jasnim načrtom in vizijo.

Usmerjenost

Vsak projekt ima dva ključna deležnika – naročnika in njegove kupce. Na vsakem koraku skrbimo, da obema namenimo pravo mero pozornosti, saj le tako lahko dosežemo vrhunske rezultate.

Merljivost

Nikoli ne delamo »na slepo«, zato so vsi predlogi naših komunikacijskih rešitev merljivi. Le tako lahko na vsakem koraku preverjamo učinkovitost in zagotovimo nenehno optimizacijo.

Analitika spletnega oglaševanja
1.

Raziskava in analiza sta temelj za smelo strategijo

Vsaka strategija spletnega oglaševanja je le tako kakovostna, kot je kakovostna predhodna analiza stanja na trgu. Temeljite raziskave so temelj, na katerem gradimo vse nadaljnje komunikacijske aktivnosti. Pri tem si pomagamo z najsodobnejšimi metodami in orodji za raziskavo, analizo ter načrtovanje.

Digitalno oglaševanje_Agencija Vodik
2.

Z nami bodo vaši oglasi dosegli želene ciljne skupine

S spletnim oglaševanjem na platformah Google Ads in Facebook Ads lahko s svojim sporočilom nagovorite želene ciljne skupine v pravem kontekstu in v pravem trenutku ter s tem dosegate optimalne rezultate. Pomagali vam bomo izbrati ustrezno obliko oglasov in identificirati najrelevantnejše kupce, da boste svoje komunikacijske cilje kar najhitreje dosegli na stroškovno učinkovit način.

Digitalno oglaševanje_Agencija Vodik
3.

Vaša družbena omrežja v pravih rokah

Družbena omrežja za vedno več posameznikov predstavljajo glavno povezavo s svetom. So ključni vir novic in relevantnih informacij ter prostor za komunikacijo z družino in prijatelji. Kot taka so idealen medij za ustvarjanje močnih in dolgoročnih vezi s ciljnimi občinstvi in potencialnimi partnerji. Naš pristop do upravljanja družbenih omrežij temelji na poznavanju atributov blagovne znamke, vzpostavitvi in vzdrževanju pristnega stika ter prilagajanju nastopa specifikam družbenega omrežja.

Digitalno oglaševanje_Agencija Vodik
4.

Vsebina s sporočilom blagovne znamke

Komuniciranje na spletu se v marsičem razlikuje od klasičnih pristopov k oglaševanju. Vedeti moramo, katere vsebine bodo za uporabnike v danem trenutku relevantne in zanimive, le-te pa podati na karseda jasen, zabaven ali všečen način. Ne glede na to, ali gre za nagovarjanje sledilcev na družbenih omrežjih ali spletnih uporabnikov na brskalnikih – z nami ste lahko brez skrbi, saj vaše sporočilo v poplavi ostalih informacij zagotovo ne bo spregledano.

Naše storitve in znanja

Naši strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo pomagali izbrati najprimernejše spletne kanale in orodja za doseganje optimalnih rezultatov z najmanjšim vložkom.
  • Raziskava, analiza
  • Digitalna strategija
  • Upravljanje družbenih omrežij
  • Snovanje vsebin
  • Vplivnostni marketing
  • E-novice (e-mailing)
  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • Poročanje in optimizacija

Naš postopek za spletno oglaševanje

1

»Kick-off« sestanek z naročnikom

2

Analiza trenutnega stanja in konkurence

3

Določitev digitalnih komunikacijskih kanalov

4

Vzpostavitev merjenj in oglaševalskih akcij

5

Optimizacija oglaševalskih akcij in poročanje

DELO IN PONOS

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

Farmedica: Učinkovito digitalno oglaševanje

Za Farmedico v daljšem obdobju na družbenem omrežju Facebook oglašujemo vse blagovne znamke, ki jih zastopa podjetje, ter optimiziramo oglase s stalnim testiranjem učinka.

Več o projektu Več o projektu

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

DELO IN PONOS
Spletno oglaševanje_Agencija Vodik

Farmedica: Učinkovito digitalno oglaševanje

Za Farmedico v daljšem obdobju na družbenem omrežju Facebook oglašujemo vse blagovne znamke, ki jih zastopa podjetje, ter optimiziramo oglase s stalnim testiranjem učinka.

Več o projektu
Prenova spletne strani_Blaginja

Blaginja: Medicinski pripomočki na enem mestu

Zasnovali in razvili smo sodobno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino, ki omogoča izposojo medicinskih pripomočkov neposredno prek integrirane aplikacije za izposojo prek šifranta.

Več o projektu
HARTMANN_prenova spletne strani

HARTMANN: Naprej k zdravju

Vzpostavili smo napreden digitalni prodajni kanal, ki je korak pred konkurenco, in znatno okrepili prepoznavnosti blagovne znamke Hartmann na slovenskem in hrvaškem trgu.

Več o projektu

Podpiramo vizijo naših naročnikov

S strateškim in jasno zastavljenim digitalnim oglaševanjem opažamo trend rasti v prodaji.

Sanja Ivanović_Hartmann
Sanja Ivanović
Vodja marketinga, Paul Hartmann Slovenija

Razmišljajo tudi kako se lahko pristopa, na kakšen način pravzaprav lahko naredimo en korak več.

Robert Terčelj - Schweizer_farmedica
Robert Terčelj - Schweizer
Direktor podjetja Farmedica
POGOSTA VPRAŠANJA

Spletno oglaševanje - FAQ

Na kakšen način finančno ovrednotite svoje storitve?

Najprej se opravi vzpostavitev spletnega oglaševanja, ki je vedno fiksni strošek. Variabilno pa so stroški ovrednoteni glede na količino oglasov, kompleksnost oglasne kampanje ter potreb in ciljev naročnika. Omenjeni dejavniki, ki vplivajo na finančno sliko, se opredelijo z digitalno strategijo. Ta definira časovni in vsebinsko konceptualni načrt, kanale oglaševanja in frekvenco ter metodologijo merjenja uspešnosti. Stroški vključujejo še mesečno optimizacijo oglaševanja in poročanje.

Kako podkrepite strokovnost na področju spletnega oglaševanja?
Kako določite, kateri spletni kanali so za nas najustreznejši?

Bi skupaj naredili nekaj velikega?

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje