IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Dobra spletna stran ni samo lepo oblikovana stran, ki jo ljudje vidijo na spletu, temveč tudi številni procesi, ki potekajo v ozadju. Naš cilj je zasnovati estetsko, vsebinsko in tehnično uporabno spletno stran, s katero boste dosegli več konverzij. Izdelava spletne strani je zapleten postopek, ki zahteva vključenost in komunikacijo obeh ekip, tako vaše kot naše.

Napredne spletne rešitve

Poleg izdelave klasičnih spletnih strani vam nudimo tudi druge storitve, kot so optimizacija in prenova že obstoječih strani, dodajanje novih podstrani, izdelava enostavnih spletnih strani za predstavitev projektov, dodajanje spletnih trgovin, e-mail sistemov in izdelava mobilne aplikacije. Pri tem vedno skrbimo, da so končni izdelki prilagojeni različnim napravam in operacijskim sistemom, da so opazni, učinkoviti in vsebujejo jasen poziv k želenemu dejanju.

  • null

    IZDELAVA SPLETNIH STRANI

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI?

null

RAZISKAVA

Izdelava spletne strani se začne z raziskavo in zbiranjem informacij. V začetni fazi določimo, kaj je namen vaše spletne strani, katere cilje želite doseči in kdo je vaša ciljna skupina. Podrobne informacije nam dajejo globlji vpogled in razumevanje znamke, da lahko pripravimo zasnovo spletne strani, ki ustreza vašim potrebam.
null

DREVESNA STRUKTURA

Oblikovalci uporabniške izkušnje na podlagi podatkov razvijejo drevesno strukturo spletne strani, ki določa odnose posameznih delov vaše spletne strani. Dobro zasnovana in premišljena drevesna struktura pomeni uporabnikom prijazno spletno stran in enostavno navigacijo.
null

WIREFRAME IN OBLIKOVANJE

Za lažjo predstavitev, kako bo vaša spletna stran izgledala, pripravimo wireframe oz. vizualno predstavitev strani s ključnimi elementi. V času oblikovanja spletne strani pripravimo vizualne elemente za spletno stran. Vizualna postavitev spletne strani predstavlja strukturo informacij, omogoča predogled vizualnih elementov in osnovnega delovanja. V tej točki določimo tudi barve, logotipe in vizualne elemente na vaši spletni strani.
null

DODAJANJE VSEBINE

Pripravimo relevantne in kakovostne vsebine, s katerimi boste komunicirali s svojo ciljno skupino in pozivali k želenim dejanjem na strani. Poskrbimo za pripravo besedil na strani, privlačne naslove, izpostavitev bistvenih informacij, pozivov k želenim dejanjem …
null

PROGRAMIRANJE

Po vseh prejšnjih korakih pridemo do kodiranja oz. postavitve spletne strani. Začnemo z domačo stranjo, na katero dodajamo podstrani, poskrbimo pa tudi za posebnosti na spletni strani. V tem koraku posebno pozornost posvetimo tudi optimizaciji spletne strani, s pomočjo katere bo vaša stran v brskalniku dosegala višja mesta.
null

TESTIRANJE IN LANSIRANJE

S testiranjem vseh elementov na strani poskrbimo, da odpravimo vse napake. Šele takrat spletno stran naložimo na strežnik, povežemo z domeno in jo lansiramo.
null

VZDRŽEVANJE IN POSODABLJANJE

Spletna stran ni samo »produkt«, ki ga izdelamo za vas, temveč je tudi storitev, ki potrebuje nenehno vzdrževanje. Posodabljanje strani, odpravljanje napak in dodajanje novih vsebin so le nekatere od storitev, ki vam jih nudimo po postavitvi spletne strani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI IZDELAVO SPLETNE STRANI?

POZNAVANJE PODROČJA

Spremljamo novosti in trende na področju spletnih rešitev ter uporabljamo najnovejša in najbolj ustrezna orodja in pripomočke. Vse, kar je treba, da vam zagotovimo le najboljšo storitev

ZANESLJIVOST

Večina strank, ki jim pomagamo pri izdelavi spletne strani, tudi po postavitvi in izvedenem projektu sodeluje z nami. To nam poleg garancije kakovosti daje dodatno spodbudo za napredek na tem področju.

UČINKOVITA PODPORA

Nudimo vam celovito podporo od začetka do konca projekta in še naprej. Tudi po zaključenem projektu poskrbimo za učinkovito vzdrževanje vaših spletnih rešitev in nudimo pomoč in podporo tako vam kot vašim kupcem.

NAŠE DELO

Zasupajte z nami
Zasupajte z nami
2 septembra, 2019 in  SPLETNO OGLAŠEVANJE
Dogodek Jay Shetty
Dogodek Jay Shetty
2 septembra, 2019 in  SPLETNO OGLAŠEVANJE

Potrebujete novo spletno stran? Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo!

KONTAKTIRAJTE NAS