Tisk

»Izum procesa tiskanja je bil eden izmed najpomembnejših dogodkov v zgodovini človeštva,« je dejal Ha-Joon Chang, svetovno priznani ekonomist. Mi mu seveda ne oporekamo, zato ima tisk v naši agenciji prav posebno mesto.

Casillero-tabletent

Tisk reklamnega materiala je področje, kjer imamo dolgoletne izkušnje, zato sodelujemo samo s preverjenimi tiskarji in stavimo na dolgoročna partnerstva.

Za vas potiskamo:

kataloge

obešanke

promocijska oblačila
embalaže

plakate

drugo
billboarde

pingvine

Ker smo »v igri« tiska že toliko časa, lahko zagotovimo zelo konkurenčne cene. Glede na povpraševanje namreč prilagodimo izbiro tiskarne, zato nam lahko zaupate svoje želje in tisk promocijskega materiala bo postal naša skrb in poslanstvo.

Zavedajte pa se tudi dejstva, da sodelovanje z nami pomeni preverjeno kakovost. Priporočimo vam namreč tudi izbor papirja ali kartona, tako boste dobili optimalno in najboljšo rešitev za dano situacijo.

Nadalje poskrbimo tudi za distribucijo tiskanih materialov. Tudi tukaj imamo številna strateška partnerstva, ki nam omogočajo najboljše pogoje za distribucijo vašega materiala. Za več informacij KLIKNITE TUKAJ.

Stavite na Vodik in naše usluge vam bodo na voljo!