Vodik je za nas odlično poskrbel! – Naši naročniki

Kako je sodelovati z vodikom? Prepričajte se sami!
Sproščen odnos, ekstremno prilagodljivi, prijazni, zanesljivi. Izvirne posebne rešitve, zelo eksplozivne in prodorne ideje … s temi besedami so nas opisali naši naročniki in vse to vam lahko nudi Vodik. Se vam zdi predobro, da bi bilo res? Poglejte spodnje video izjave.

Imamo več kot 10 let izkušenj s področja komuniciranja, spletnega oglaševanja, grafičnega oblikovanja, kreativnih rešitev, direktne pošte ter organizacije dogodkov. Zaupa nam več kot 100 naročnikov iz Slovenije in tujine. Z njimi gradimo več kot samo poslovni odnos. Razvijamo namreč dolgoročno sodelovanje in zaupanje, saj verjamemo, da lahko le skupaj ustvarjamo velike zgodbe.
Pravijo, da se dobro blago samo hvali, mi pravimo, da se dobro delo samo hvali. Zato naj vam o našem delu in sodelovanju z nami povedo kar naši naročniki. Poglejte, kaj so povedali o nas.

Ljubljanske mlekarne: S sodelovanjem smo super zadovoljni

Projekti:
Alpski lončki za vsakogar – Alpsko
Dobrodošli na Mauritiusu – Maxim
S Planico se sladkajo vsi člani družine – Planica

Ljubljanske mlekarne so vodilna mlekarna v Sloveniji s številnimi prepoznanimi blagovnimi znamkami. Nudimo jim celovito storitev in pripravo kreativnih rešitev za blagovne znamke Alpsko, sladoled Planica in Maxim.
Z Alenko Bernetič, vodjo trade marketinga v Ljubljanskih mlekarnah, smo prišli v stik po priporočilu kolegov iz podobnih podjetij. Alenka pravi, da so s sodelovanjem super zadovoljni. Kaj je še povedala o nas, pa si poglejte v videu.

Manner: Vrsta razlogov, zakaj sodelovati z Vodikom

Projekti:
• Tropska Casali zabava s flamingoti – Casali
• Sladka roza Planica – Manner

Sodelovanje z blagovnimi znamkami podjetja Josef Manner Slovenija je zdaj že dolgoletno. Zanje vsako leto pripravimo najbolj vročo poletno Casali after work zabavo, pozimi v Planici obiskovalce razveseljujemo z roza napolitankami, jeseni pa pripravljamo čokoladne mojstrovine skupaj s Karimom Merdjadijem. Poleg prirejanja dogodkov Vodik skrbi tudi za njihovo pojavljanje v javnosti/PR.

Glede vsebin, ki jih pripravljamo zanje, Dejan Sejdič, direktor prodaje v podjetju Manner Slovenija, pravi, da so celo bolj kreativne kot od kakšnih večjih agencij ter da obstaja vrsta razlogov, zakaj priporoča sodelovanje z nami. Če vas zanima, kaj je še povedal o nas, si poglejte video.

Podravka: Zelo eksplozivne in prodorne ideje

Projekti:
• Po navdih v osrčje slovenskih gora – 1001 CVET
• Moj košček dobrega – Gorenjka 
• Osvežilni okusi poletja – 1001 CVET

Sodelovali smo že s številnimi prepoznavnimi znamkami prehrambenega podjetja Podravka. Od čajev 1001 CVET, čokolade Gorenjka, do Žitove kategorije pekarstva, kamor spadajo sveži kruhi, peciva in trajni pekovski izdelki. Zanje pripravljamo kreativne zasnove novih komunikacijskih platform, oblikujemo embalažo, pripravljamo koncepte izpostavitev na prodajnih mestih.

Rok Cankar, vodja kategorije kruhov v Podravki, naše prvo sodelovanje opiše z besedami: “UAU, to je to!”. Našo ekipo pa vidi kot majhen tim, ki pa ima zelo eksplozivne in prodorne ideje. Več o Rokovih izkušnjah sodelovanja z nami si poglejte v videu.

T-2: Ekstremno prilagodljivi, prijazni, zanesljivi

Projekti:
• Distribucija direktne pošte

Telekomunikacijskemu podjetju T-2  že več let nudimo strokovno svetovanje in izvedbo na področju tiska in distribucije letakov, saj imamo tu bogate dolgoletne izkušnje.

Meta Grden, strokovna sodelavka v marketingu T-2, nas opisuje kot ekstremno prilagodljive, prijazne in zanesljive, saj se držimo dogovorov. Kaj je Meta še povedala o sodelovanju z nami, preverite v videu.

Če so vas prepričali in si želite spoznati Vodik in Vodikovce, ki ga sestavljajo, se nič ne obotavljajte, ampak nas čim prej kontaktirajte! 😊