»Vodikove zvezde« in pospeševanje prodaje
Če bi »Vodikove zvezde« poimenovali zgolj kot hostese, bi jim s tem naredili veliko krivico, saj ni govora zgolj o tem, so namreč: degustatorke, promotorke, hostese, modeli – elitne predstavnice blagovnih znamk.

Ah-Real

manner

Pri Vodiku vedno iščemo zveste, iznajdljive in profesionalne osebe. V sklopu programa »Vodikovih zvezd« nudimo delo dekletom, ki so pridna in zanesljiva ter 100% predana svojemu delu. Tudi sama čutiš notranje zadovoljstvo ob dobro opravljenem delu, ti to predstavlja izziv h kateremu vedno stremiš?

»Hitro opazimo in cenimo dodano vrednost, zato tvoje dobre delo pri nas ne bo ostalo neopaženo.«

Bi se opisala kot dekle, ki je:

delavno

iznajdljivo
zanesljivo

nasmejano
profesionalno

komunikativno?

Delo v okviru »Vodikovih zvezd« je dinamično in seveda zahteva visoko mero profesionalnosti ter pozitivne energije. Kljub vsemu pa je pri delu potrebno biti sproščen in prijazen, nasmejani obrazi so namreč tisto, kar stranke in naročniki še posebej cenijo, zato je pomembno, da uživate v svojem delu in se pri tem zabavate. Nasmejan obraz namreč odpira marsikatera vrata, zato je pomembno, da ste po naravi sproščene in komunikativne osebe.

Zaradi raznolikih akcij in raznovrstnih promocij iščemo dekleta z različnih področij, od promocije pijače/hrane, hostesnega dela, pospeševanja prodaje in nenazadnje tudi (foto) modele.

Si se našla v zgornjem opisu in meniš, da imaš vse potrebno, da se pridružiš elitni skupini »Vodikovih zvezd«? Meniš, da lahko s svojo energijo dokažeš, da izstopaš iz povprečja? Kaj še čakaš? Izpolni spodnji obrazec in se pridruži edinstveni zasedbi našega promo tima.

Button (1)