ZAPOSLITEV

V VODIKU

Smo super ekipa, ki se rada zabava, vendar ob tem trdo dela. Na probleme naročnikov vedno gledamo kot na izziv. Pri kreativnih idejah radi odplavamo v svet velikih idej in neomejenih budgetov, vendar nas na realna tla vedno pripeljejo vodje projektov. Stresa ne poznamo, saj imamo najboljše orodje za sproščanje – mehak kožušček in pomirjujoč karakter psičke Eli. Obožujemo prvo jutranjo kavo, pogostitve ob rojstnih dnevih in afterwork pivo.

ZAKAJ DELATI ZA NAS?

null

SUPER EKIPA

Kar nas druži in povezuje, sta pozitivna energija in dobri medsebojni odnosi. S ponosom lahko rečemo, da smo ena velika družina.
null

MLADI PO DUŠI

Mlade kreativne glave, polne idej ali stari prekaljeni mački, polni izkušenj – pri nas so leta le številka.
null

MOŽNOST NAPREDKA

Ker smo full-service agencija, nudimo možnost razvoja na različnih področjih. Tako poslovnega kot osebnega.
null

REFERENCE

Delamo za velike domače in tuje naročnike, projekte različnih tipov in obsegov. Z nami so številne izkušnje, nova znanja in nepozabne zgodbe zagotovljene!
null

IZOBRAŽEVANJE V TUJINI IN DOMA

Redno se udeležujemo izobraževanj, konferenc in seminarjev tako doma kot v tujini. Naši zaposleni so vedno v lovu za novostmi in novim znanjem na področju marketinga.

PROSTA DELOVNA MESTA

Splošna prijava

Vsak dan je nova priložnost in vsak projekt je nova izkušnja za našo agencijo ter hkrati priložnost za nove glave, polne idej. Če te zanima snovanje kreativnih rešitev v dinamičnem in energičnem okolju, nam piši na: [email protected]. Naše podjetje z veseljem ovrednoti izkazan interes in po potrebi povabi k sodelovanju tiste, ki izžarevajo talent in ambicije po oglaševalskem delu.

Urednik družbenih omrežij (m/ž)

 

KONTAKTIRAJTE NAS