Reference
Oblikovanje

Supernova: Revija Superstyle

Revija SuperStyle

Naročnik:

 Supernova, d. o. o., Supernova Ljubljana

Elementi:

kreativna zasnova, grafično oblikovanje, urednikovanje

Oblikovanje revije_Nuša Lesar

Naročnik:

 Supernova, d. o. o., Supernova Ljubljana

Elementi:

kreativna zasnova, grafično oblikovanje, urednikovanje

Skupina Supernova je mednarodno podjetje s sedežem v Gradcu, usmerjena v razvoj in upravljanje poslovnih nepremičnin v Avstriji, na Hrvaškem in v Sloveniji, kjer upravljajo 14 poslovno-trgovskih centrov. Paradni konj pri nas, Supernova Rudnik, je v letu 2022 postal eno izmed največjih in najsodobnejših nakupovalnih središč v Sloveniji.

Izziv

Zasnovati periodično »lifestyle« revijo na najvišji kakovostni ravni, ki bo izžarevala ponudbo trgovin v sklopu trgovskih centrov Supernova Ljubljana. S svojo vsebino naj bi revija bralcu predstavljala trenutne modne, kulinarične in prostočasne smernice in s tem omogočala vpogled v aktualno ponudbo Supernova trgovin. Oblikovna forma pa naj se nanaša na CGP blagovne znamke Supernova.

Supernova Slovenija_revija
IGRA Z OBLIKO

Revija SuperStyle

Že vse od začetkov prihoda Supernove v Slovenijo ustvarjamo revijo SuperStyle, ki trenutno izhaja štirikrat letno v nakladi 200.000 izvodov in je distribuirana na gospodinjstva po celi Sloveniji ter je na voljo obiskovalcem v vseh 14 nakupovalnih centrih Supernova.

Revijo redno vsebinsko in oblikovno osvežujemo, skladno s trenutnimi modnimi trendi in smernicami ter željami bralk in bralcev. Ti lahko vedno uživajo v pestrih in privlačnih vsebinah aktualne ponudbe nakupovalnih centrov Supernova.

IGRA Z OBLIKO
Oblikovanje in tekstopisje rubrik
SANJE V BARVAH

Modna zgodba in znani obrazi

Nepogrešljiva in priljubljena rubrika Modna zgodba prikazuje najnovejše trende na področju mode in modnih dodatkov ponudnikov Supernove. V vseh teh letih so se na naslovnicah zvrstili mnogi znani obrazi s slovenske vplivnostne scene, ki so še danes zvesti obiskovalci Supernove.

SANJE V BARVAH

Izjava naročnika

Sodelovanje z Vodikom sega v sam začetek njihovega delovanja, v leto 2009. Revija Lifestyle je projekt, ki smo ga razvili skupaj z Vodikom in smo nanj izjemno ponosni. Revijo posodabljamo in sledimo modnim trendom, saj želimo obiskovalcem Supernove ponuditi le najboljše. Naše dolgoročno sodelovanje pa pomeni le eno – da je Vodik partner, na katerega se lahko zanesemo, saj nam vedno pomaga poiskati najboljše rešitve.

Saša Lenič
Center manager, Supernova Ljubljana Rudnik
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje