KOVAČNICA IDEJ

Organizacija dogodkov

Ustvarjamo nepozabne izkušnje druženja

Uspešno smo organizirali že več kot 200 edinstvenih dogodkov, ki so se dotaknili več kot 40.000 udeležencev. Poskrbeli bomo za nepozabno doživetje in vam stali ob strani na vsakem koraku – od idejne zasnove do brezhibne organizacije in aktivnosti po izvedbi in organizaciji dogodka.

VTISI IN DOŽIVETJA

Uspešni projekti rastejo na trdnih temeljih

Predanost

Organizacija dogodkov zahteva veliko časa in pozornosti, zato tu ni prostora za polovičarstvo in improvizacijo. Vsakemu projektu, ki se ga lotimo, smo 100-odstotno predani.

Kreativnost

Zasnova vsakega dogodka je edinstvena, saj jo prilagodimo tako željam naročnika kot značaju blagovne znamke. Vsakič pa je v ospredju kreativna zgodba, ki je temelj vsakega uspešnega dogodka.

Izkušenost

Smo ekipa »veteranov«, ki je skupaj organizirala že več kot 200 dogodkov. Poznamo vse izzive in morebitne zaplete, ki lahko pokvarijo še tako vrhunsko načrtovan dogodek, zato smo nanje dobro pripravljeni.

Premišljenost

Ničesar ne prepuščamo naključju. Sledimo preverjenemu procesu ter dobro premislimo vsak naslednji korak, saj le tako lahko poskrbimo, da bo dogodek zažarel v pravi luči in pričaral pravo vzdušje.

Organizacija poslovnih dogodkov_Vodik
1.

Uspešen dogodek se začne z edinstveno zgodbo

Vsako nepozabno doživetje, s katerim želimo vzpostaviti trajen odnos s ciljno skupino, temelji na domiselni zgodbi, ki izžareva ključne atribute vaše blagovne znamke. V sodelovanju z vami bomo odkrili primerno rdečo nit, jo spletli glede na vaše želje, cilje in pričakovanja ter vse skupaj zavili v privlačno vizualno podobo.

Organizacija poslovnih dogodkov_Vodik
2.

Vaše podjetje v soju žarometov

Poslovni dogodki so odlična priložnost, da širši javnosti predstavite svoje podjetje in blagovne znamke ter se izpostavite v vlogi sponzorja ali partnerja. Predstavljajo idealno priložnost za neformalno mreženje s potencialnimi in obstoječimi poslovnimi partnerji ter druženje s strankami in zaposlenimi.

Manner organizacija promocijskih dogodkov Planica
3.

Vaša blagovna znamka ali izdelek se predstavlja

Dogodek ob lansiranju novih izdelkov ali storitev je odlična priložnost, da še dodatno spodbudite govorice okrog svojega podjetja in blagovne znamke ter si povečate prepoznavnost v javnosti. Kar spremeni povprečno promocijsko prireditev v nepozabno izkušnjo, je razumevanje znamke in podjetja, vpeto v domiselno zgodbo dogodka.

Pomagamo vam pri različnih tipih promocijskih dogodkov, ki sledijo različnim ciljem, od lansiranja novih izdelkov, ozaveščevalnih in izobraževalnih dogodkov do prireditev z umestitvijo izdelka ali storitve.

Organizacija spletnih dogodkov
4.

Tudi spletni dogodek je lahko izjemno doživetje

Epidemija je dokazala, da uspeh dogodka ni pogojen s fizično prisotnostjo, temveč s pristnostjo stika z in med udeleženci. Ko gre za spletne dogodke, vzpostavljanje prijetnega vzdušja tako igra še pomembnejšo vlogo. Uporaba najsodobnejših spletnih orodij nam omogoča, da naše bogato znanje in dolgoletne izkušnje na področju organizacije dogodkov pretopimo v nepozabno doživetje tudi v digitalnem miljeju.

Naše storitve in znanja

Naša ekipa se ponaša z več kot 200 uspešno izvedenimi konferencami, prireditvami, druženji in poslovnimi dogodki, ki se jih je skupno udeležilo več kot 40.000 obiskovalcev. Naročnikom stojimo ob strani od idejne zasnove do načrtovanja, izvedbe in follow-up aktivnosti.
  • Kreativna zasnova dogodkov
  • Organizacija poslovnih dogodkov in konferenc
  • Organizacija promocijskih dogodkov
  • Organizacija teambuildingov
  • Organizacija spletnih dogodkov
  • Organizacija izkustvenih aktivacij
  • Organizacija prireditev
  • Organizacija tiskovnih konferenc
  • Hostese in catering

Postopek organizacije dogodka

1

»Kick-off« sestanek z naročnikom

2

Koncept dogodka in kreativna zasnova

3

Preverjanje prostora, tehničnih zmogljivosti in načina pogostitve

4

Finalizacija ponudbe

5

Časovnica projekta

6

Zasnova programa in določitev govornikov

7

Promocija dogodka

8

Izvedba in produkcija

9

Analiza in poročilo

DELO IN PONOS

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

HARTMANN v Sloveniji že 20 let

Ob 20. letnici prisotnosti na slovenskem trgu smo zasnovati kreativno zgodbo in organizirali svečani dogodek, ki je skozi retrospektivo mejnikov podjetja Hartmann pričaral nepozabno doživetje za poslovne partnerje in zaposlene.

Več o projektu Več o projektu

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

DELO IN PONOS
HARTMANN_organizacija dogodkov_Vodik

HARTMANN v Sloveniji že 20 let

Ob 20. letnici prisotnosti na slovenskem trgu smo zasnovati kreativno zgodbo in organizirali svečani dogodek, ki je skozi retrospektivo mejnikov podjetja Hartmann pričaral nepozabno doživetje za poslovne partnerje in zaposlene.

Več o projektu
Manner Planica_organizacija dogodkov_Vodik

Manner: Sladka doživetja

Podjetju Manner v daljšem obdobju nudimo celovito podporo pri organizaciji promocijskih dogodkov, kreativni zasnovi promocij in podpornih aktivnostih.

Več o projektu
Merck_organizacija poslovnih dogodkov_Vodik

Merck: Vedno radovedni

Ob 350. obletnici obstoja podjetja Merck smo za njihove zaposlene in poslovne partnerje zasnovati in organizirati svečano praznovanje obletnice na Fužinskem gradu v Sloveniji ter v muzeju Mimara na Hrvaškem.

Več o projektu
JHL_organizacija dogodkov_Vodik

JHL: Ustvarjamo 360-stopinjsko resničnost

Za dodatno privlačnost dogodkov, ki jih organiziramo za JHL, smo za mlade obiskovalce zasnovali virtualno predstavitev navidezne resničnosti in jim prikazali skupno odgovornost do ustvarjanja resničnosti.

Več o projektu
JHL_organizacija dogodkov_Vodik

JHL: Pusti odgovorne stopinje

Zasnovali in izvedli smo družbeno odgovoren projekt s podpornimi aktivnostmi, ki pri predvsem pri mlajših spodbuja vedenje in prakse, ki vodijo do trajnostne družbene in okoljske odgovornosti.

Več o projektu

Podpiramo vizijo naših naročnikov

V sodelovanju z Vodikom smo uspešno izpeljali nekaj odličnih dogodkov; internih in tudi tistih, ki so namenjeni našim strankam. V Vodiku so vedno polni dobrih idej, odzivni in zanesljivi in lahko rečem, da je bilo moje sodelovanje z njimi korektno in uspešno!

Helena Janežič
Vodja poslovne enote Onkologija, Merck d.o.o.

Dogodek je bil idejno super zastavljen, skupaj z našimi partnerji smo zares proslavili pomemben mejnik.

Sanja Ivanović_Hartmann
Sanja Ivanović
Vodja marketinga, Paul Hartmann Slovenija

Agencija Vodik je leta 2018 postala podizvajalka Evropske agencije za varnost in zdravje pri delu (EU-OSHA). V sodelovanju z njo v Sloveniji izvajamo kampanje Zdravo delovno okolje in ozaveščamo delavce, delodajalce ter širšo javnost o najpomembnejših temah varnosti in zdravja pri delu. Ekipa Agencije Vodik se je izkazala za zanesljivo in profesionalno. Je ključna za uspešno izvedbo naših dogodkov.

Vladka Komel
Koordinatorica nacionalne informacijske točke EU-OSHA, MDDSZ
POGOSTA VPRAŠANJA

Organizacija dogodkov - FAQ

Poskrbite hkrati za idejno zasnovo dogodka in produkcijo v celoti?

V »hiši« imamo na enem mestu kreativno ekipo, vodje projektov ter vodje dogodkov, zato sta nam zasnova in izvedba podpornih komunikacijskih aktivnosti in materialov v okviru dogodka samoumevni. Menimo, da se v organizacijo dogodka vključuje celoten spekter elementov in aktivnosti, ki tvorijo celovito storitev: kreativna zasnova, organizacija dogodka, tehnična podpora ter komunikacijske aktivnosti. Vse na enem mestu, na ključ.

Ali zagotavljate tudi lastne hostese oz. promocijski tim?
Kateri je največji dogodek, ki ste ga izvedli?
Na kateri platformi navadno izvajate spletne dogodke?

Bi skupaj naredili nekaj velikega?

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje