SPLET(E)NA ZGODBA

Izdelava spletnih strani in trgovin

Ustvarjamo pristno spletno izkušnjo

Izdelava spletnih strani in trgovin je v zadnjih letih ključna, saj se je večina poslovanja preselila tudi na splet. Za dosego uspeha je pomembno skrbeti za uporabniško izkušnjo, optimizirati spletni nastop in razvijati učinkovite spletne ekosisteme. Z našo pomočjo ste lahko prepričani, da smo z vami na vsakem koraku.

DIGITALNO IGRIŠČE

Uspešni projekti rastejo na trdnih temeljih

Namen

Ničesar se ne lotevamo brez razmisleka. Pred začetkom vsakega projekta natančno določimo, kaj je njegov namen in katero težavo moramo rešiti, da bo karseda uspešen.

Ciljnost

Vsa naša prizadevanja so vedno usmerjena v zasledovanje smiselnih, realnih in merljivih ciljev, ki jih predhodno določimo ob posvetu z naročnikom.

Relevantnost

Pred in med izvedbo projekta ter po njej skrbimo, da je le-ta usklajen z vrednotami, značajem in bistvom blagovne znamke ter da v polni meri resonira s ciljno skupino.

Merljivost

Vse, kar predlagamo in izvedemo, je merljivo. S tem se izognemo morebitnim nejasnostim in napačnim predpostavkam, kar služi kot odlična podlaga za stalno optimizacijo.

Izdelava spletnih trgovin
1.

Spletne strani, ki izžarevajo vaše blagovne znamke

V današnji digitalni dobi spletna stran za marsikatero znamko predstavlja osrednji komunikacijski kanal in glavno stično točko s kupci. Zato je še kako pomembno, da ni le tehnično dovršena, temveč da znamko odraža v najboljši možni luči. Razvoja spletnih strani se lotevamo celostno, saj le tako lahko poskrbimo za karseda bogato, pristno in zapomljivo izkušnjo uporabnikov.

Oblikovanje spletne trgovine_Blaginja
2.

Uporabniku prijazna spletna trgovina, usmerjena v konverzijo

Ko gre za spletne trgovine, ni vse v videzu. Na vsakem koraku njihovega razvoja je zato naš napor usmerjen v povečevanje učinkovitosti, ki se odraža v čim večjem številu opravljenih nakupov. Tudi po zaključku postavitve uporabniško izkušnjo trgovine večkrat testiramo in analiziramo ter na podlagi ugotovitev izvajamo prilagoditve, vse dokler ne dosežemo optimalnega nakupnega procesa.

Oblikovanje uporabniške izkušnje UX
3.

Izkušnja, vsebina in forma z roko v roki

Učinkovitost spletnih strani zahteva dovršenost v vsakem pogledu – tehničnem, kreativnem in uporabniškem. Zato si pri razvoju prizadevamo za preplet vseh pomembnih vidikov, tako da se med seboj optimalno dopolnjujejo ter s tem poskrbijo za brezhibno in edinstveno izkušnjo vsakega obiskovalca. Pri tem ni nič prepuščeno naključju, saj je za doseganje odličnih rezultatov pomemben prav vsak detajl.

Paul Hartmann spletno oglaševanje
4.

Digitalno oglaševanje z učinkom

Prepogosto se dogaja, da je v pripravo komunikacije izdelkov ali storitev vloženo ogromno dela, le-ta pa na koncu doseže zgolj delček ciljnega občinstva. Da bi se izognili podobnim zapletom, moramo vedeti, koga nagovarjamo, in dodobra poznati značilnosti digitalnih komunikacijskih kanalov, ki jih uporabljamo. Zato pri vsakem projektu poskrbimo, da kar najbolje izkoristimo vse njihove potenciale in s sporočili dosežemo čim več relevantnih uporabnikov.

Naše storitve in znanja

Smo multidisciplinarni kolektiv komunikacijskih in digitalnih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, ki pozorno spremlja trende in nenehno nadgrajuje svoje znanje.
  • Raziskava in analiza
  • Strategija in konceptualizacija
  • Uporabniški scenariji in poti
  • UX-načrtovanje
  • Zasnova vsebin za spletna mesta
  • Oblikovanje spletnih mest
  • Razvoj spletnih mest in trgovin
  • Optimizacija (SEO)
  • Vzdrževanje spletnih mest

Naš postopek za izdelavo spletnih strani

1

»Kick-off« sestanek z naročnikom

2

Analiza trenutnega stanja in konkurence

3

Strategija in vsebinski koncept

4

Načrtovanje uporabniške izkušnje

5

Oblikovna zasnova

6

Zasnova vsebine

7

Razvoj

8

Testiranje in optimizacija

9

Lansiranje

DELO IN PONOS

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

Blaginja: Medicinski pripomočki na enem mestu

Zasnovali in razvili smo sodobno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino, ki omogoča izposojo medicinskih pripomočkov neposredno prek integrirane aplikacije za izposojo prek šifranta.

Več o projektu Več o projektu

Snujemo sodobne rešitve za jutrišnje izzive

DELO IN PONOS
Prenova spletne strani_Blaginja

Blaginja: Medicinski pripomočki na enem mestu

Zasnovali in razvili smo sodobno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino, ki omogoča izposojo medicinskih pripomočkov neposredno prek integrirane aplikacije za izposojo prek šifranta.

Več o projektu
Prenova spletne strani za dogodke_Vodik

MobilPlac: Prostor naredi dogodek

Naročniku smo zasnovali in razvili sodobno, funkcionalno in uporabniku prijazno spletno mesto, ki izstopa od konkurence, ter oblikovali logotip s podpisnim sloganom, ki odraža področje delovanja in vrednote podjetja.

Več o projektu
HARTMANN_prenova spletne strani

HARTMANN: Naprej k zdravju

Vzpostavili smo napreden digitalni prodajni kanal, ki je korak pred konkurenco, in znatno okrepili prepoznavnosti blagovne znamke Hartmann na slovenskem in hrvaškem trgu.

Več o projektu
Prenova spletne strani_agencija Vodik

Letak Media: Popolna prenova blagovne znamke

Prenovili smo celostno grafično podobo blagovne znamke in zasnovali ter razvili sodobno spletno stran, ki uporabniku podaja vse ključne informacije o sicer kompleksnih storitvah. Hkrati smo izvedli tudi celovito SEO optimizacijo.

Več o projektu
Marušič predelava lesa_spletna stran

Marušič: Prihodnost, zapisana v les

Za naročnika smo izdelali spletno mesto, ki predstavlja podjetje in njegovo dejavnost. Hkrati pa smo zasnovali tudi priročnik CGP, podpis blagovne znamke in brošuro.

Več o projektu

Podpiramo vizijo naših naročnikov

Interaktivni prikaz področij omogoča preglednejšo in hitrejšo navigacijo po spletni trgovini, hkrati pa ponuja vsebine z dodano vrednostjo, kako lahko naše stranke izboljšajo kakovost svojega zdravja. Veseli nas, da je ekipa agencije Vodik s strokovnostjo in kreativnostjo ustvarila spletno trgovino, ki združuje prav vse vrednote podjetja HARTMANN.

Sandra Miladinovič
Marketing, Paul Hartmann Adriatic d.o.o.

Pri ekipi Vodik so upoštevali vsako našo željo, končna izvedba spletne strani in celostne podobe je bila nad pričakovanji. Vsakodnevno dobivamo pohvale od strank za lepo, pregledno spletno stran.

Luka Brodnik
Direktor, MobilPlac, KBG d.o.o.

Vodikova ekipa je polna talentiranih in sposobnih ljudi, ki nam pomagajo pri vzpostavljanju in vzdrževanju digitalne prisotnosti na spletu. Izdelali so nam tudi vrhunsko spletno stran. So prilagodljivi, odprti in vedno zadovoljijo naša pričakovanja, zato z njimi z veseljem sodelujemo.

Gašper Novak
Direktor, Blaginja d.o.o.
POGOSTA VPRAŠANJA

Izdelava spletnih strani in trgovin - FAQ

V kolikšnem roku izdelate spletno stran?

Razvoj spletne strani se izvaja fazno in po skrbno zasnovanem načrtu, ki ga nikoli ne smemo preskakovati, saj lahko pride do temeljnih napak, ki se jih v prihodnosti lahko le stežka rešimo, čas izvedbe pa se po nepotrebnem znatno podaljša. Rok izvedbe se določa glede na kompleksnost koncepta, funkcionalnost strani in zahtevnost oblikovanja. Večja je stopnja kompleksnosti, daljši rok je potreben za izvedbo. Zagotovo pa domišljeno sledenje procesnim korakom po fazah znatno pripomore h krajšemu roku izdelave in ne nazadnje omogoča celovit nadzor nad projektom.

Na katerem sistemu gradite spletne strani in trgovine?
Ali pri UX-načrtovanju in oblikovanju spletne strani uporabljate vnaprej začrtane predloge?
Kolikšna je cena izdelave spletne strani ali trgovine?

Bi skupaj naredili nekaj velikega?

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje