Reference
Spletne strani in trgovine

MobilPlac: Prostor naredi dogodek

MobilPlac

Naročnik:

MobilPlac – Najem šotorov KBG, d. o. o.

Elementi:

pozicijski slogan blagovne znamke MobilPlac, preoblikovanje logotipa, zasnova in razvoj spletnega mesta

URL: mobil-plac.com

Spletna stran in trgovina_Oblikovanje_Vodik

Naročnik:

MobilPlac – Najem šotorov KBG, d. o. o.

Elementi:

pozicijski slogan blagovne znamke MobilPlac, preoblikovanje logotipa, zasnova in razvoj spletnega mesta

URL: mobil-plac.com

MobilPlac – Najem šotorov KBG, d. o. o., je podjetje, ki se že od leta 1988 ukvarja z izposojo prireditvenih, poročnih in skladiščnih šotorov za različne namembnosti. Podjetje se uspešno širi naprej in stremi h kakovostnemu sodelovanju in zadovoljstvu strank. Z inovativno in zagnano ekipo najdejo celovite rešitve za vsak projekt.

Izziv

Zasnovati sodoben in funkcionalen logotip, ki odraža področje delovanja in vrednote podjetja. Zasnovati podpisni slogan, ki poudarja strokovnost in filozofijo podjetja ter korist za uporabnika, ter vzpostavitev digitalnega kanala, ki je korak pred konkurenco.

CGP_Vodik
Reference

Prenova celostne podobe

Prvi korak v prenovi je bila stilska osvežitev logotipa. Znak je sestavljen iz simbola in črkovnega zapisa. Za navdih pri izgradnji simbola smo izhajali iz oblike strehe šotora in tvori obliko črke M. Tako obenem asociira na dejavnost podjetja in začetnico imena MobilPlac. Črkovni zapis je zgrajen iz po meri sestavljene tipografije, kar prispeva k unikatnosti in večji prepoznavnosti pri pojavljanju.

Reference
Izdelava logotipov_Vodik
SANJE V BARVAH

Pozicijski slogan

Znaku smo dodali pozicijski slogan »PROSTOR NAREDI DOGODEK«, ki poudarja filozofijo podjetja in korist uporabnikov – vrhunski prostor naredi vrhunsko doživetje dogodka. Pozicijski slogan se pojavlja kot podpis znaka.

Medsebojno mešanje izbrane primarne kombinacije pa ustvari novo dimenzijo oranžne barve, ki psihološko spodbuja prijetno, ustvarjalno, zabavno in poživljajoče vzdušje.

SANJE V BARVAH
Oblikovanje spletnih strani
spl(e)tna zgodba

Prenova spletnega mesta

Spletno mesto je ključni prvi stik podjetja s potencialnimi novimi strankami in predstavlja pomemben del pri razvoju storitev. Hkrati pa podjetje z njim nagovarja ključne cilje javnosti. Obiskovalcu spletne strani tako omogoča vizijo in predstavo o raznih dogodkih ter posledično bolj strukturirano povpraševanje.

Na podlagi analize in raziskave ključnih trgov smo vzpostavili razvejano strukturo spletnega mesta, ki je bila zasnovana po usmeritvah SEO optimizacije.

Zasnovali smo uporabniku prijazno spletno mesto, ki omogoča preprosto in pregledno navigacijo po ključnih kategorijah podjetja MobilPlac tako na mobilnih napravah kot tudi na osebnih računalnikih.

spl(e)tna zgodba
Oblikovanje spletne strani_Vodik

Izjava naročnika

Pri ekipi Vodik so upoštevali vsako našo željo, končna izvedba spletne strani in celostne podobe je bila nad pričakovanji. Vsakodnevno dobivamo pohvale od strank za lepo, pregledno spletno stran.

Luka Brodnik
Direktor, MobilPlac, KBG d.o.o.
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje