Reference
Spletne strani in trgovine

Letak Media: Popolna prenova blagovne znamke

Letak Media

Naročnik:

Letak Media d. o. o.

Elementi:

celostna grafična podoba, izdelava spletne strani, oblikovanje, SEO optimizacija

URL: letak-media.hr

Izdelava spletnega mesta_Vodik

Naročnik:

Letak Media d. o. o.

Elementi:

celostna grafična podoba, izdelava spletne strani, oblikovanje, SEO optimizacija

URL: letak-media.hr

Letak Media je zasebno podjetje na Hrvaškem, ki je začelo delovati leta 2013. Specializirano je za distribucijo nenaslovljenih promocijskih publikacij, katalogov in letakov v nabiralnike ali na določena območja. Trenutno distribuirajo v večini večjih mest na Hrvaškem, pokrivajo tudi predmestja, manjša mesta in vasi.

Izziv

Izdelava nove celostne grafične podobe in CGP priročnika, razvoj in postavitev novega spletnega mesta ter SEO optimizacija spletne strani na podlagi analize ključnih besed.

Celostna grafična podoba

IGRA Z OBLIKO

Za naročnika smo zasnovali novo celostno grafično podobo in izdelali CGP priročnik.

Logotip je sestavljen iz napisa in simbola, ki v stilizirani podobi papirnatega letala ponazarja pošiljanje nenaslovljenih promocijskih letakov ter povzema mobilnost kot ključno vrednoto podjetja. Usmerjenost simbola v pozitivni diagonali (desno in navzgor) ponazarja pošiljanje iz distribucijskega centra na oddaljene naslove, obenem pa stoji za usmerjenost podjetja v prihodnost.

Izbrana tipografija v kurzivi komunicira hitrost pošiljanja pošiljk. Črke so geometrijske in neserifne, so lepo berljive od daleč in blizu, tako na spletu kot v tisku, ter lepo povzemajo vrednote podjetja, kot sta strokovnost in nadzor. Pri izbiri barvne palete smo upoštevali naročnikove želje. Med osnovnimi barvami sta svetlo in temno modra, rumena pa se uporablja za poudarke besedila.

Celostna grafična podoba_Vodik_Letak Media

Zasnova in razvoj spletnega mesta

DIGITALNO IGRIŠČE

Spletno mesto je pomemben prvi stik podjetja s potencialnimi novimi strankami in predstavlja pomemben del pri razvoju storitev. Hkrati pa podjetje tako nagovarja ključne cilje javnosti.

Pred samim razvojem in izdelavo spletnega portala smo na podlagi analize zastavili pregledno in minimalistično strukturo, ki je bila zasnovana po usmeritvah SEO optimizacije in omogoča hitro navigacijo.

Spletno mesto je pregledno strukturirano in sledi celostni grafični podobi podjetja. Izdelano je v hrvaškem jeziku in prilagojeno za uporabnike mobilnih naprav, kot tudi uporabnike osebnih računalnikov. Omogoča enostavno navigacijo po storitvah naročnika ter drugih podstraneh.

Prenova spletne strani_Letak media
Prenova spletne strani_Vodik
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje