O nas

Ustvarjamo z glavo, delamo s srcem

Vodik je osnovni gradnik, ki se združuje z drugimi naravnimi elementi, da tvori vir življenja. Kot tak nas navdihuje, da nenehno ustvarjamo povezave z naročniki, ki obrodijo zgodbe o uspehu.

Negujemo dolgoročne odnose

Kdo smo

V svet komunikacij smo kot družinsko podjetje vstopili leta 2009. Do danes se je marsikaj spremenilo, nekatere stvari pa so ostale enake. Iz majhnega kolektiva, ki je nudil omejen obseg storitev, smo se razvili v »full-service agencijo«, ki je prisotna tako na slovenskem in hrvaškem trgu.

Nudimo 360-stopinjske rešitve in soustvarjamo zgodbe uveljavljenih blagovnih znamk.

Skozi leta je naš kolektiv občutno zrasel, kljub temu pa ostajamo družinsko podjetje, saj je čisto vsak zaposleni enakopraven član družine Vodik.

Ponosni smo na dejstvo, da smo sklenili že več kot 100 partnerstev z naročniki iz Slovenije in tujine, s katerimi negujemo dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju, razumevanju in medsebojnem spoštovanju.

ODNOS V PONOS

Naše vrednote

Ekipno delo

Vsak posameznik je pomemben in prispeva svoj del k celoti, vendar je na koncu ekipno delo odraz uspeha.

Odgovornost

Verjamemo v svoje znanje in izkušnje, stojimo za svojimi odločitvami in prevzemamo odgovornost.

Kreativnost

Na izzive znamo gledati s svežimi očmi in z različnih zornih kotov, kar vodi do neobičajnih rešitev, ki presenetijo in navdušujejo.

Strokovnost

Naše delo je plod odgovornega pristopa, strokovnega odnosa in dolgoletnih izkušenj na področju komunikacij.

Veselje do dela

Še tako trdovratne težave naročnikov znamo spremeniti v zanimive kreativne izzive, dobre odnose pa v vir zaupanja in napredka ekipe Vodik.

Usmerjenost k naročniku

Vsakega projekta se lotimo z upoštevanjem želja, pričakovanj in ciljev naših naročnikov, s katerimi se posvetujemo ob vseh ključnih trenutkih v procesu.

Vodik_Agency_Office

Naše poslanstvo

Na podlagi strokovnega svetovanja in izjemne podpore snujemo inovativne marketinške rešitve, ki so usmerjene v rast blagovnih znamk. Z rezultati pridobivamo zaupanje in gradimo dolgoročna partnerstva, pri čemer je v ospredju medsebojno sodelovanje.

Z ROKO V ROKI

Kako poteka naše sodelovanje

1

Individualen pogovor

K vsakemu projektu pristopimo individualno, strokovno in v sodelovanju z vami. S pogovorom o vaših ciljih, pričakovanjih in željah spoznamo vas, vaše podjetje in znamko.

2

Analiza in raziskava

Podrobno proučimo stanje na trgu, industrijo, konkurenco in vaš položaj. S pomočjo različnih analitičnih metod dobimo koristne informacije, s pomočjo katerih zasnujemo učinkovito strategijo nadaljnjega dela.

3

Strategija

Ob upoštevanju vaših želja in zahtev pripravimo strategijo in komunikacijski načrt z jasno opredeljenimi in merljivimi cilji, ciljno skupino, kanali in načinom komunikacije, ki ima najučinkovitejše rešitve za vaš problem.

4

Izvedba

Sledi praktična izvedba; produkcija materialov in vsebin, ki je odvisna od specifik projekta.

5

Merjenje in optimizacija

Ne glede na vrsto projekta vseskozi spremljamo rezultate, jih analiziramo, optimiziramo in prilagajamo, da dosežemo najboljše rezultate.

6

Poročanje

Ob zaključku vedno naredimo oceno projekta, pri čemer izpostavimo dobre prakse in predloge za izboljšave, ki so pomembne za nadaljnje delo.

Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje