Reference
Spletne strani in trgovine

Blaginja: Medicinski pripomočki na enem mestu

Blaginja d.o.o.

Blagovna znamka:

Blaginja, medicinski pripomočki

Elementi:

zasnova in razvoj spletne trgovine, spletno oglaševanje, SEO optimizacija

URL: blaginja.si

 

Prenova spletne strani_Blaginja

Blagovna znamka:

Blaginja, medicinski pripomočki

Elementi:

zasnova in razvoj spletne trgovine, spletno oglaševanje, SEO optimizacija

URL: blaginja.si

 

Podjetje Blaginja je celovit ponudnik bolniške in negovalne opreme, medicinskih pripomočkov in naprav za rehabilitacijo, gibanje, nego, osebno higieno in terapijo za uporabo doma ali v ZD, bolnišnicah, domovih za starejše in drugod. Blaginja ima pridobljeno koncesijo za izdajo in izposojo medicinskih pripomočkov s strani ZZZS-ja ter ponuja izdajo in izposojo medicinskih pripomočkov prek naročilnic ZZZS ali samoplačniško.

Izziv

Zasnovati in razviti sodobno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino, ki omogoča izposojo ali nakup medicinskih pripomočkov. Primarni cilj prenove spletne trgovine je povečanje prodaje.

SPLET(E)NA ZGODBA

Spletna trgovina

Na podlagi raziskave in analize trga ter panoge smo zasnovali koncept spletne trgovine ter pri načrtovanju upoštevali specifike uporabnikov (starejša populacija). Glede na kompleksnost izposoje ali izdaje pripomočkov prek spleta smo posebno pozornost namenili poenostavitvi postopka naročanja in razvili unikatno orodje, ki to omogoča le v nekaj korakih. Tako nam je uspelo zasnovali uporabniku prijazno spletno trgovino, ki je intuitivna in pregledna tako na mobilnih napravah kot tudi na osebnem računalniku. Spletna trgovina omogoča enostavno navigacijo med vsebinami, vezanimi na trgovino, in izobraževalnim delom strani. Oblikovna zasnova je sledila prečiščenemu in minimalističnemu konceptu ter celostni grafični podobi podjetja.

SPLET(E)NA ZGODBA
Prenova spletne strani
DIGITALNO IGRIŠČE

Dodatne funkcionalnosti in vsebine

Pripravili smo spletni vmesnik za izposojo in izdajo medicinskih pripomočkov preko spleta, kateri omogoča hitro in enostavno izbiro in naročanje medicinskih pripomočkov. Na ta način smo razbremenili podporo strankam in dosegli, da poleg spletnega nakupa pripomočkov, uporabniki izvajajo tudi spletni postopek naročanja na naročilnico.

Za vzpostavitev prepoznavnosti blagovne znamke Blaginja, kot strokovnjaka na svojem področju, smo ustvarili tudi izobraževalne vsebine s področja medicinskih pripomočkov, skrbi za zdravje ter izboljšanja kakovosti življenja. Napredno spletno mesto ponuja tudi možnost naročila brezplačnih vzorcev izdelkov ter razdelek za ozaveščanje uporabnikov.

DIGITALNO IGRIŠČE

Spletno oglaševanje ter SEO

Ob lansiranju spletne trgovine smo vzpostavili tudi oglaševanje prek Google Ads in Facebook Ads, ki ga nenehno optimiziramo in dopolnjujemo glede na aktualno analitiko. Mesečno izvajamo tudi SEO optimizacijo, s čimer izboljšujemo uvrščenost na spletnih iskalnikih ter povečujemo splošno vidnost na spletu. Z združitvijo učinkovitega ciljanega oglaševanja in optimizacije za iskalnike smo uspešno povečali obisk na spletni strani, povečali število konverzij ter maksimalno izkoristili vlaganja v oglaševanje za našega naročnika.

Številke govorijo zase

Rezultati na projektu

0 %
višja stopnja konverzije
0 %
višji povprečen nakup
0 %
višja mesečna prodaja
0 %
povračila na vložena oglaševalska sredstva

Izjava naročnika

Vodikova ekipa je polna talentiranih in sposobnih ljudi, ki nam pomagajo pri vzpostavljanju in vzdrževanju digitalne prisotnosti na spletu. Izdelali so nam tudi vrhunsko spletno stran. So prilagodljivi, odprti in vedno zadovoljijo naša pričakovanja, zato z njimi z veseljem sodelujemo.

Gašper Novak
Direktor, Blaginja d.o.o.
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje