ODNOS IN ODGOVORNOST

Hostese

Vaši blagovni znamki dajemo obraz

Hostese so prvi stik podjetja s potrošnikom in predstavljajo obraz blagovne znamke v očeh vaših kupcev. Naše hostese predstavljajo naslednji korak v razvoju dela hostes. So idealna izbira za vse trenutke, ko želite s svojimi ciljnimi skupinami vzpostaviti dober stik ali stopiti v dolgoročen odnos.

VTISI IN DOŽIVETJA

Uspešni projekti rastejo na trdnih temeljih

Predanost

Vsem projektom, ki se jih lotimo, smo docela predani, saj promocija izdelkov ali storitev blagovne znamke ni mačji kašelj. Pri nas ni prostora za polovičarstvo in improvizacijo.

Zanesljivost

Tako kot pri ostalih vidikih poslovanja tudi pri izvajanju promocij sodelujemo izključno s hostesami, ki so preverjene in zanesljive v vsaki situaciji.

Izkušenost

Za nami je že več kot 500 uspešnih izvedb dogodkov, promocij in aktivacij. S svojim bogatim znanjem na področju vodenja hostes in z neprecenljivimi izkušnjami zagotavljamo hitro, učinkovito in vrhunsko organizacijo za vsako priložnost.

Komunikativnost

Zaradi narave hostesnega dela skrbimo, da so izvajalci vedno zgovorne posameznice in posamezniki z nabrušenim jezikom, ki imajo vedno pripravljen odgovor na kakršno koli vprašanje.

Promocija_hostese_Vodik
1.

Ključ do uspeha je v znanju in izkušnjah

Ker se zavedamo odgovornosti, ki jo prinaša biti obraz podjetja ali znamke, vedno skrbimo, da so naše hostese seznanjene z vsemi pomembnimi vidiki vašega poslovanja in imajo na voljo vse za najboljše podajanje vaše kreativne zgodbe. Vse naše hostese so skrbno izbrane glede na naravo projekta, izkušene v odnosih s strankami in vedno stoodstotno profesionalne.

Promocija_hostese_Vodik_Casali
2.

Hostese kot ključni del vašega dogodka

Vodikove hostese so ključni del vašega dogodka, saj so prvi stik z gosti ali strankami in predstavljajo obraz vaše blagovne znamke. Našo ekipo sestavljajo profesionalna, izkušena in ustrezno informirana dekleta, ki bodo poskrbela za to, da se vaš dogodek izvede brezhibno in da bo vaša blagovna znamka pustila dober vtis na udeležence.

Promocija_hostese_Vodik_dell
3.

Kvalitete, ki jih imajo Vodikove hostese

Naša ekipa hostes se lahko pohvali z zanesljivostjo, komunikativnostjo, iznajdljivostjo in profesionalnostjo. Vedno se trudimo, da so naše hostese ustrezno informirane o vašem podjetju in izkušene v odnosih s strankami. Pri nas lahko dobite hostese, ki bodo ustrezale vašim zahtevam in bodo poskrbele za brezhiben potek vašega dogodka.

Promocija_hostese_Vodik_JHL
4.

Proces dela z Vodikovimi hostesami

Pri Vodikovih hostesah se proces dela začne s preudarno izbiro ustreznega kadra, nadaljuje z briefingom in napotki ter zaključi s profesionalno izvedbo. Naša ekipa bo poskrbela, da bo vaš dogodek potekal brezhibno in bodo udeleženci zadovoljni s storitvami, ki jih bomo zagotovili. Pri nas lahko dobite hostese za različne vrste dogodkov, kot so sejmi, dogodki, kongresi, promocijske aktivnosti…

 

Naše storitve in znanja

Ponašamo se z več kot 500 uspešno izvedenimi prireditvami, promocijami, aktivacijami in druženji. Naša ekipa organizatorjev dogodkov in hostes stoji ob strani naročnikom v celotnem procesu – od idejne zasnove, načrtovanja do izvedbe.
  • Idejna zasnova dogodkov
  • Idejna zasnova izkustvenih aktivacij
  • Organizacija dogodkov
  • Organizacija aktivacij
  • Izvedba s promocijskim timom
  • Izvedba s hostestnim timom

Kako se lotimo promocijskih aktivnosti?

1

Pogovor z naročnikom

2

Določitev delovnega časa in lokacije hostes

3

Določitev oblačil

4

Potrditev finančne ponudbe

5

Izbira hostes

6

Uskladitev logistike

7

Natančen briefing / izobraževanje hostes

8

Izvedba

9

Podpora in komunikacija med dogodkom

10

Poročilo o opravljeni promociji

DELO IN PONOS

Manner: Sladka doživetja

Podjetju Manner v daljšem obdobju nudimo celovito podporo pri organizaciji promocijskih dogodkov, kreativni zasnovi promocij in podpornih aktivnostih.

Več o projektu Več o projektu

DELO IN PONOS
Manner Planica_organizacija dogodkov_Vodik

Manner: Sladka doživetja

Podjetju Manner v daljšem obdobju nudimo celovito podporo pri organizaciji promocijskih dogodkov, kreativni zasnovi promocij in podpornih aktivnostih.

Več o projektu
POGOSTA VPRAŠANJA

Hostese - FAQ

Zakaj agencija Vodik?

Na prvi pogled smo srednje velika družinska agencija, ki pa lahko v trenutku postane velika, če to projekt zahteva. Imamo vrsto strokovnih in izkušenih notranjih in zunanjih sodelavcev, ki tvorijo zmagovalno ekipo ne glede na zahtevnost in obseg projekta. Z naročniki smo bolj pristno povezani in zato pri prav vseh stavimo na dolgotrajno partnerstvo, kjer je v ospredju svetovanje za dosego rezultatov.

Naročniki nam niste gole številke ali muha enodnevnica, ste partnerji, ki v času in prostoru rastete skupaj z nami. Z nekaterimi sodelujemo že več kot 10 let.

Kako poteka sodelovanje z vašo agencijo?
Poskrbite hkrati za idejno zasnovo dogodka in produkcijo v celoti?

Bi skupaj naredili nekaj velikega?

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje