Reference
Oblikovanje

Lekarna Ljubljana: Prenovljeni zmajček Malček

Malček

Naročnik:

Lekarna Ljubljana

Elementi:

kreativna zasnova, grafično oblikovanje, ilustracija, tiskani in spletni oglasi, video, POS-material

Naročnik:

Lekarna Ljubljana

Elementi:

kreativna zasnova, grafično oblikovanje, ilustracija, tiskani in spletni oglasi, video, POS-material

Lekarna Ljubljana, največji javni lekarniški zavod v Sloveniji, zagotavlja preskrbo z zdravili, opravlja lekarniško dejavnost, svetovanje in podporo. Dodatno ponuja prehranska dopolnila, medicinske pripomočke in izdelke za nego ter varovanje zdravja. Zavod izvaja svojo dejavnost v 54 lekarnah in podružnicah.

Izziv

Zmajček Malček je dolgoletna blagovna znamka Lekarne Ljubljana, pod katero se skrivajo izdelki za naše najmlajše. Naša naloga je bila osvežiti podobo izdelčne linije.

IGRA Z OBLIKO

Prenovljena podoba izdelčne linije zmajček Malček

Preoblikovali smo priljubljenega zmajčka Malčka in ga predstavili v novi, simpatični podobi skupaj s prenovljeno linijo izdelkov za otroke. Izdelki Malček so namenjeni najmlajšim in vsebujejo vse, kar potrebujejo naši najmlajši, zato smo zasnovali celovito predstavitev prenovljene linije in v sled temu oblikovali tudi otroški pončo, skodelico, plišasto igračo, brisačo, knjižico miselnih iger, oglase, plakate in spletni video z masažnimi tehnikami za dojenčke.

IGRA Z OBLIKO
SANJE V BARVAH

Slikanica

Za najmlajše smo pripravili tudi izvirno otroško slikanico “Zmajček Malček čofne v lužo”, v kateri so opisane dogodivščine Malčka in njegovih prijateljev.

SANJE V BARVAH

Koledar in igrarije

V okviru prenove smo zasnovali tudi koledar s podobami zmajčka Malčka. Koledar vsako leto posodobimo in dodamo nove prigode zmajčka Malčka.

Za najmlajše smo pripravili izvirno otroško slikanico “Zmajček Malček čofne v lužo”, v kateri so opisane dogodivščine Malčka in njegovih prijateljev. Igrarije pa so poučna interaktivna slikanica, kjer otroci rešujejo razne uganke, ki jim jih postavlja zmajček Malček. Domiselno didaktično orodje za krepitev otrokovih kognitivnih sposobnosti, ki z zabavnimi ugankami otroku krepi domišljijo. Slikanico so otrokom delili v lekarnah.

Posodobitve linije

Linijo izdelkov stalno dopolnjujemo z novimi izdelki in jo hkrati oblikovno posodabljamo. Seveda ostaja glavni junak zmajček Malček enak, saj je postal med najmlajšimi zelo priljubljen lik.

Pričnimo sodelovanje Pričnimo sodelovanje