Osvežilni okusi poletja

1001 CVET

NAROČNIK: Podravka

BLAGOVNA ZNAMKA: 1001 CVET

ELEMENTI: kreativna zasnova, grafično oblikovanje, tekstopisje, spletni in tiskani oglasi, stojalo

LETO IZVEDBE: 2019

Poletje, vročina, narava, hlajenje v senci z osvežilnim hladnim napitkom … tu smo črpali navdih za Podravkine čaje COOL T. 

Naročnik je želel malce osvežiti podobo embalaže čajev COOL T znamke 1001 CVET. Želeli so zamenjati barvo ozadja ter vizualno bolj izpostaviti okus. Čeprav gre za čaje s hladno pripravo, smo vseeno želeli, da sama embalaža ne deluje preveč hladno. Glede barve ozadja smo se odločili za bolj intenziven odtenek modre. Na novo smo postavili kompozicijo zelišč in sadja z namenom, da bi okus posameznega čaja še bolj prišel do izraza. Pri oblikovanju pa smo upoštevali tudi, da se čaji prilegajo osveženi liniji. Skupaj z osvežitvijo dveh okusov smo oblikovali tudi embalažo za nov okus Zeleni čaj & verbena.

Osvežite poletje s kozarcem narave

Skladno z embalažo smo zasnovali tudi spletne in tiskane oglase s svežim sloganom »Osvežite poletje s kozarcem narave«, ki sporoča, da se s čaji COOL T lahko osvežite v vročih poletnih dneh ter da vsebujejo izključno naravne sestavine brez dodanega sladkorja. Pripravili smo še promocijski material – kozarce in majice ter prodajna stojala.

null

Osvežili smo podobo osvežilnih čajev s hladno pripravo COOL T. Z intenzivnejšo modro barvo, ki prevladuje na embalaži, so zdaj na prodajnem mestu zagotovo bolj opazni.

null

Preverite, kakšno rešitev bi predlagali vam …