»Vodikove zvezde« in pospeševanje prodaje

»Vodikove zvezde« predstavljajo naslednji korak v razvoju hostesnega dela, so vse kar potrebuje vaša blagovna znamka, da dobi privlačen obraz v strankinih očeh.«
Če bi »Vodikove zvezde« poimenovali zgolj kot hostese, bi jim s tem naredili veliko krivico, saj ni govora zgolj o tem, so namreč: degustatorke, promotorke, hostese, modeli – ambasadorke vaše blagovne znamke.

Lastnosti »Vodikovih zvezd«:

ustrezno informirane o pomembnih dejstvih

100% profesionalne pri svojem delu
izkušene v odnosih s strankami

glede na zgodbo opremljene v stilu kreativne zasnove

DEGUSTATORKE – so specializirane promotorke, ki na promocijskih prostorih poskrbijo za pripravo hrane/pijače ter pospešujejo prodajo.

PROMOTORKE – poskrbijo za predstavitev novih izdelkov strankam in nenazadnje spodbujajo k nakupu.

HOSTESE – so predstavnice vašega podjetja ob posebnih priložnostih (dogodki za partnerje ali PR, sejmi …), poskrbijo za stik z udeleženci in usmerjanje gostov.

MODELI IN FOTOMODELI – so izkušena dekleta, ki imajo izkušnje iz modnih dogodkov in promocije oblačil. So vešča hoje po pisti ali poziranja pred objektivom.

Pri Vodiku se zavedamo dejstva, da so hostese prvi stik podjetja s potrošnikom in predstavljajo obraz blagovne znamke v očeh vaših kupcev. Poskrbimo za celotno proceduro v povezavi z delom »zvezd«. Vse se začne s preudarno izbiro ustreznega kadra, nadaljuje z briefingom (celovitih napotkov za delo in pomembnih informacij povezanih z blagovno znamko) in profesionalno izvedbo, do uskladitve celotnega videza s kreativno zasnovo.

Dolgoletne izkušnje so nas pripeljale do točke, ko imamo pravo kombinacijo znanja in kreativnosti, da poskrbimo za konstantno inovativne načine pospeševanja prodaje. Tu se ne ujemamo v zanke že videnih akcij, temveč vedno poizkušamo z novimi pristopi v kombinaciji s preverjenimi rešitvami.

Mumm-stojalo (1)

Tako med drugim poskrbimo za:

prodajna stojala

obešanke
namizne kartice

 
paletne izpostavitve