Furam zate

LPP

NAROČNIK: Ljubljanski potniški promet

ELEMENTI: spletni video, družbena omrežja, plakati, zasloni na avtobusu, tekstopisje, kreativna zasnova, grafično oblikovanje

LETO IZVEDBE: 2019

Voznik avtobusa Ljubljanskega potniškega prometa je res »kul« služba, sploh če se za volanom znajde igralec Goran Hrvaćanin.

Ljubljanski potniški promet je želel predvsem mladim predstaviti delo voznika avtobusa na »kul« način in s tem izboljšati ugled delovnega mesta ter jih obenem privabiti medse kot nove sodelavce. Zato smo jim pripravili kreativno zasnovo na malce drugačen način.

Voznik avtobusa je “kul” služba

Posneli smo video, kjer se je v glavni vlogi Boštjana, voznika avtobusa, preizkusil Goran Hrvaćanin. Le kdo bi bil bolj primeren za to vlogo kot Goran, ki je v očeh mladih »huda faca«, saj je ustvarjalec številnih humornih video uspešnic, med drugim celovečernega filma Pr’ Hostar. Tudi v tej vlogi je ostal zvest sebi in svojim humornim vložkom, s katerimi v videu ne skopari. Predstavi, kaj delovno mesto nudi, katere so njegove prednosti in zakaj je voznik avtobusa »kul« služba.

Za aktivnost smo zasnovali tudi slogan »Furam zate« ter oblikovali materiale za komunikacijo na družbenih omrežjih ter avtobusnih zaslonih.

null

Video je na družbenih omrežjih požel ogromno pozitivnih odzivov. S celotnim projektom smo bili več kot zadovoljni, saj smo medse privabili večje število sodelavcev kot smo pričakovali. Ogromna zahvala za celoten projekt gre agenciji Vodik, ki je priskrbela kreativne rešitve in pomagala pri izvedbi projekta.

Mojca Mohar, Strokovna sodelavka za stike z javnostmi, LPP

null

Preverite, kakšno rešitev bi predlagali vam …