Odnosi z javnostmi

Odnosi z javnostmi so več kot samo tiskovne konference, PR sporočila in pojavljanje v času krizne komunikacije. Odnosi z javnostmi so vse, kar načrtno komunicirate in česar ne komunicirate. Naša ekipa PR strokovnjakov je pri svojem delu vedno strokovna, profesionalna in upošteva etična načela. V kombinaciji s kreativnostjo in izkušnjami pa bodo poskrbeli, da bo vaše podjetje imelo v javnosti pozitiven prizvok.

Odnosi z javnostmi so preplet treh vrst vsebin

PLAČANE IN NEPLAČANE VSEBINE
Vse oblike plačanega pojavljanja v medijih, na primer PR članki in oglaševanje. Neplačane vsebine so tiste, ki jih mediji objavijo samostojno, zaradi zanimive vsebine.

UPORABNIŠKE VSEBINE
Vsa vsebina, ki jo ustvarijo sledilci – od govoric, objav na družbenih omrežjih, komentarjev na forumih, ocen na spletu ipd.

LASTNE VSEBINE
Vse neplačane vsebine, ki jih ustvarjate sami in imate nadzor nad njimi, na primer objave na spletni strani, družbenih omrežjih, tiskovne konference ipd.

  • null

    ODNOSI Z JAVNOSTMI

KAJ VAM NUDIMO?

null

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje na področju komunikacije in sprejemanja pomembnih odločitev v podjetju.
null

PISANJE PR VSEBIN

Pisanje vsebin ni samo pisanje PR člankov, pomagamo vam tudi pri pripravi govorov, izhodišč za novinarje, komunikacijo na družbenih omrežjih, sodelovanje z vplivneži…
null

RAZISKAVA JAVNEGA MNENJA

S pomočjo orodij za merjenje pojavnosti v medijih in odziva na vaše vsebine opravimo raziskavo javnega mnenja, ga ocenimo in predlagamo načine za njegovo izboljšanje.
null

DISTRIBUCIJA PR SPOROČIL

Poleg priprave PR vsebin poskrbimo tudi za njihovo distribucijo novinarjem in posledično pokritost v medijih.
null

TISKOVNE KONFERENCE

Pomagamo vam pri pripravi tiskovnih konferenc ob različnih dogodkih. Poskrbeli bomo vse od zasnove in sporočilnosti do izvedbe in medijske pokritosti v javnosti.
null

KRIZNO KOMUNICIRANJE

Nudimo vam učinkovito svetovanje v času krizne komunikacije, ki bo preprečila nastanek škode in ohranila ugled vašega podjetja.

ZAKAJ ZA PREDSTAVLJANJE VAŠEGA PODJETJA IZBRATI NAŠO PR EKIPO?

IZKUŠNJE

Ekipa PR strokovnjakov ne šteje več projektov, ki so za njimi. V tem času jim je uspelo pridobiti dragocene izkušnje in dobre odnose z novinarji.

ODZIVNOST

Pri odnosih z javnostmi je vse v hitrosti in učinkovitosti. Pri tem znamo ohraniti trezno glavo in jasen pogled na okoliščine.

FULL-HOUSE AGENCIJA

Pod eno streho najdete vse, kar potrebujete – PR strokovnjake, tekstopisce, organizatorje dogodkov, medijce in oblikovalce.

NAŠE DELO

Občuti pomlad v zraku
PARK CENTER LJUBLJANA
Občuti pomlad v zraku
31 avgust, 2019 in  KOMUNIKACIJA
Tropska casali zabava
CASALI
Tropska casali zabava
31 avgust, 2019 in  KOMUNIKACIJA
Varnejša delovna mesta
EU-OSHA
Varnejša delovna mesta
31 avgust, 2019 in  KOMUNIKACIJA
Ustvarjamo resničnost
JAVNI HOLDING LJUBLJANA
Ustvarjamo resničnost
31 avgust, 2019 in  KOMUNIKACIJA
Lifestyle
SUPERNOVA
Lifestyle
31 avgust, 2019 in  KOMUNIKACIJA

MENITE, DA POTREBUJETE UČINKOVITO EKIPO, KI VAM BO POMAGALA PRI SPREJEMANJU ODLOČITEV IN SE BO PRAVILNO ODZVALA NA KRITIKE V JAVNOSTI? KONTAKTIRAJTE NAS.

Call Now ButtonPokličite nas
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.