Video oglasi

Čeprav je minilo že več kot 70 let od prvega TV oglasa, je video oglaševanje še vedno ena izmed najprivlačnejših oblik oglaševanja. Video oglasi sporočajo zgodbo, vzbujajo čustva in direktno nagovarjajo gledalce. Kako bi namreč preprosteje in jasneje podali zgodbo kot preko kratkega videa, ki pritegne pozornost gledalcev?

[MASS & New Balance] – Stopi, premakni svoj svet! #2[MASS & #NewBalance] – Stopi, premakni svoj svet! #02
Sobota je dan za pogumne – naredi prvi korak 😉
– http://goo.gl/YzEf7B

Objavil/a MASS dne 9. april 2016

Razvoj interneta in družbenih omrežij pa je prinesel tudi vzpon ostalih platform za primernih za video oglaševanje. Dandanes največkrat v obliki viralnih videov, ki se kot virus širijo po socialnih omrežjih. Youtube video oglaševanje je postalo nepogrešljiv del vsake spletne oglaševalske kampanje.

Youtube video oglaševanje je odigralo odločilno vlogo pri razvoju deljenja promocijskega materiala preko spleta, v zadnjem času pa  so svoje dodali tudi Facebook, Snapchat, Vine in ostali s pomočjo katerih atraktivna spletna vsebina potuje s svetlobno hitrostjo. Video oglasi so tako postali dostopni kjerkoli in kadarkoli.

Pri Vodiku so unikatne ideje in maksimizacija vrednosti budgeta del našega vsakdana!

»Naša glavna skrb je gradnja partnerskega odnosa in dolgoročno sodelovanje, zato bodite prepričani, da boste dobili najvišjo vrednost za svoj denar.«

Smo fleksibilni in medsebojno sodelovanje povsem prilagodimo glede na vaše preference v zvezi z velikostjo projekta, oglaševalskim medijem ter formatom oglasa.

Stopite v stik z Vodikovimi “reaktivnimi kreativci” in nam zaupajte vaše želje!