Dobrodošli na Mauritiusu

MAXIM PREMIUM

NAROČNIK: Ljubljanske mlekarne

BLAGOVNA ZNAMKA: Maxim

ELEMENTI: kreativna zasnova nagradne aktivnosti, grafično oblikovanje POS materiala, kreativna zasnova impresivne dodatne izpostavitve

LETO IZVEDBE: 2019

Pri oblikovanju kreativne zasnove za SMS nagradno igro sladoledov Maxim Premium smo navdih črpali kar iz glavne nagrade – počitnice za 2 osebi na Mauritiusu. 

V barvah turkiznega morja

Vizualna podoba je poletno sveža, odtenki turkizne nakazujejo počitnikovanje na plaži ob turkiznem morju. Nagrade so prikazane v obliki počitniških razglednic. Poleg glavne nagrade so nagrade dvotedenskih žrebanj še: 20 x vikend paket za 2 osebi v Rimskih termah, 30 x vstopnica za kopanje za 2 osebi v Rimskih termah.

Na plaži mauritiusa

Pripravili smo celotno komunikacijo na prodajnem mestu z wobblerji, totemi in ovoji za skrinje ter zasnovo atraktivne kreativne dodatne izpostavitve v obliki Maximovega kotička na plaži Mauritius.

null

Z izvedenim smo zelo zadovoljni, kar kaže tudi zelo dober odziv na nagradno aktivnost. Maximovi kotički v trgovinah so bili zelo opazni in dobro sprejeti pri potrošnikih, ki so se z veseljem fotografirali na ležalniku na plaži sanjskega otoka Mauritius.

Darja Čad, strokovna sodelavka v trade marketingu, Ljubljanske mlekarne

null

Preverite, kakšno rešitev bi predlagali vam …

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.