Moj košček dobrega

GORENJKA

NAROČNIK: Podravka

BLAGOVNA ZNAMKA: Gorenjka

ELEMENTI: kreativna zasnova, grafično oblikovanje, celostna grafična podoba, slogan, tiskani in spletni oglasi, POS material, citylighti

LETO IZVEDBE: 2017

Čokolada nudi užitek. Nudi trenutke sprostitve in uživanja, ki jih lahko doživimo sami s koščkom čokolade, lahko pa jo delimo tudi z drugimi. Za Gorenjkino linijo temnih čokolad Mistica Wellness smo pripravili novo celostno komunikacijsko platformo.

Nove čokolade Mistica Wellness

Gorenjka, slovenska proizvajalka čokolade in ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk z dolgoletno tradicijo, je vsem ljubiteljem temne čokolade ponudila novo linijo čokolad Mistica Wellness, saj je priljubljenost čokolad z višjim deležem kakava v porastu. Žlahtne temne čokolade Mistica Wellness vsebujejo 70 % najkakovostnejših kakavovih delov, obogatene pa so z inovativnimi dodatki. Trije novi okusi združujejo bogato aromo najkakovostnejšega kakava z vrhunskimi dodatki: Goji & maca; Konopljina semena & pomaranča ter Ingver & matcha. Za komunikacijo novih okusov Mistice Wellness smo pripravili celostno komunikacijsko platformo s sloganom »Moj košček dobrega« ter oblikovali tiskane in spletne oglase, POS material in citylighte. Komunikacija je namenjena vsem, ki brez slabe vesti uživajo v svojem trenutku in svojem koščku dobrega.

Košček dobrega

Za posamezne Gorenjkine linije čokolad – mlečno, temno in čokolade za kuhanje – smo pripravili tudi osveženo grafično podobo. Vsaka linija je predstavljena s svojim sloganom, barvno pasico z logotipom in vzorcem, ki spominja na tablico čokolade, ki ji manjka kakšen košček, košček dobrega.  Za komunikacijo mlečne linije čokolad, kamor spada najbolj poznana Gorenjkina čokolada – čokolada s celimi lešniki – smo oblikovali slogan »Deli košček dobrega«, temne čokolade se komunicirajo pod sloganom »Moj košček dobrega«, čokolade za kuhanje pa s sloganom »Dodaj košček dobrega«. Cilj je bil, da vse tri linije čokolad povežemo pod okrilje Gorenjke, kar nam je s predlaganimi slogani tudi uspelo. Hkrati pa nismo opustili prvotnega slogana »Polna vsega dobrega«.

Preverite, kakšno rešitev bi predlagali vam …

Call Now ButtonPokličite nas
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.